Samsung Galaxy A32 5G CAD Renderları Ortaya Çıkıyor,En Ucuz 5G Telefonu Olabilme İhtimali Var!!

Samsung Galaxy A32 5G CAD Renderları Ortaya Çıkıyor,En Ucuz 5G Telefonu Olabilme İhtimali Var!!

Eylül ayında Samsung , Avrupa pazarlarında Galaxy A42 5G akıllı telefonunu tanıttı . 750g güç ahize markadan en uygun 5G telefonudur . Son raporlar, başlığın yakında Galaxy A32 5G’ye devredileceğini ortaya koydu. Gelişinden önce , popüler haberci OnLeaks, tasarımını tüm ihtişamıyla ortaya çıkarmak için Galaxy A32 5G’nin CAD görüntülerini paylaştı .

Tipster, Samsung Galaxy A32 5G’nin polikarbonat bir şasiye sahip olacağını açıkladı. Piyasada bulunan çoğu Samsung telefonunun kavisli kenarları ve çıkıntılı kameraları vardır. Fakat Galaxy A32, düz arka kısmına sahip olduğu için farklı bir çekiciliğe sahip ve kamera muhafazasına sahip değil.

 

Dikey olarak hizalanmış üç kamera plastik kabuktan Galaxy A32 protrude arasında. Üçlü atıcılara bir LED flaş ve bilinmeyen bir sensör eşlik ediyor. Galaxy A32’nin ön yüzünde yaklaşık 6,5 inçlik bir ekran bulunuyor. Selfie kamerası, Infinity-V çentiğinin içine yerleştirilmiştir. Ekran kalın çerçevelerle çevrilidir ve geniş bir çeneye sahiptir.

Samsung Galaxy A32 5G CAD yorumları

Galaxy A32 5G, yaklaşık 164,2 x 76,1 x 9,1 mm boyutlarındadır ve arka kamera alanında kalınlığı 1 mm artar. Ahize, yana bakan bir parmak izi tarayıcı, 3,5 mm ses girişi, bir USB-C bağlantı noktası ve kenarlarda harici bir hoparlör ile donatılmıştır.

Samsung Galaxy A32 5G CAD yorumları

Sızıntı, Galaxy A32 5G’nin diğer özellikleri hakkında hiçbir bilgi içermiyor. Söylentilere göre kamera modülünde 48 megapiksellik bir ana kamera ve 2 megapiksellik bir derinlik sensörü bulunuyor olabilir. Samsung, Galaxy A32’nin gelişinde anne olsa da, lansman tarihinin çok uzakta olmayabileceği anlaşılıyor.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Samsung Galaxy A32 5G CAD Renderları Ortaya Çıkıyor,En Ucuz 5G Telefonu Olabilme İhtimali Var!! yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Instagram, TBT’yi Yeni Bir Mod Haline Getirdi
Instagram, TBT’yi Yeni Bir Mod Haline Getirdi

Instagram, Throwback Thursday'i (TBT) nihayet resmi bir özelliğe dönüştürdü. Özellik şimdilik daha önceki günlerde paylaşılan bir özelliğin “Bu Günde” şeklinde paylaşılması...

The Division 2'nin İlk Gün Güncellemesi 90 GB
The Division 2'nin İlk Gün Güncellemesi 90 GB

PS4'e 90 GB güncellemeyle gelecek olan The Division 2, Xbox One'a ise 50 GB güncelleme ile gelecek. ...

İddia: Qualcomm Snapdragon 735 Ortaya Çıktı
İddia: Qualcomm Snapdragon 735 Ortaya Çıktı

Qualcomm, yeni orta-üst seviye işlemcisi Snapdragon 730'u tanıtalı yalnızca birkaç hafta oldu. Fakat şirketin yeni zaman çizelgesi, daha şimdiden Snapdragon 735 hakkında çalışmalar...