Samsung Galaxy M12 Geekbench Listesi, Exynos 850 ve Android 11’i Gösteriyor 2020

Samsung Galaxy M12 Geekbench Listesi, Exynos 850 ve Android 11’i Gösteriyor 2020

Samsung’un Galaxy M12’nin lansmanı üzerinde çalıştığı deklarasyonluyor. Arka kabuğun canlı çekim telefonun son ay ortaya çıkmıştı. Daha sonra Galaxy M12’nin ön ve arka tasarımını ortaya çıkaran CAD görüntüleri geldi. Telefon ayrı olarak Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance ve Bureau of Indian Standards (BIS) gibi sertifika platformlarında da görüldü. Galaxy M12 bugün SM-M127F model numarasıyla Geekbench mukayese etme platformunda  aracılığıyla  göründü.

Geekbench 5’te, Galaxy M12 tek çekirdekli testte 178 ve çok çekirdekli testte 1025 puan aldı. Akıllı telefon, Exynos 850 çip seti ve 3 GİGABYTE RAM ile besleniyor. El aleti Android 11 OS ile yüklenmiştir.

Samsung Galaxy M12

İken BIS listeleme rastgele bir gözlük tespit etmedi, bu Galaxy M12 yakın gelecekte Hindistan’da piyasaya süreceğini iyi emare olarak görev yaptı. Wi-Fi Alliance ve Bluetooth SIG listeleri 2.4GHz Wi-Fi, Android 11 OS ve Bluetooth 5.0 desteği ortaya çıkardı. Telefonun kimi bölgelerde Galaxy F12 olarak yine markalanma ihtimali var.

CAD ortaya Galaxy M12 hale bir Infinity-V çentik ekran spor olacak söyledi. 6.5 inçlik bir LCD oturum ile donatılmış olduğu söyleniyor. El aleti 163.9 x 75.9 x 8.9mm ölçülerindedir. Telefonun arka tarafında kare şeklinde bir modül halinde tertip etmiş dört kamera bulunuyor.

Galaxy M12

Görüntüler ayrıca Galaxy M12’nin yana bakan bir parmak izi sensörüne sahip olduğunu da gösteriyor. Akıllı telefonun alt kenarına bir hoparlör, bir USB-C irtibat noktası ve 3,5 mm ses jakı yerleştirilmiştir. M12’nin bu sene sonundan önce resmi olup olmayacağı daha belli değil.

 

 

Samsung Galaxy M12 Geekbench Listesi, Exynos 850 ve Android 11’i Gösteriyor ,




Nokia 3.1 Plus, Android Pie İle Karşımızda Olacak
Nokia 3.1 Plus, Android Pie İle Karşımızda Olacak

HMD Global'in üretimini ve geliştirme sürecini üstlendiği Nokia'nın akıllı telefon serisinin bir üyesi olan Nokia 3.1 Plus, içerisinde Android 8.1 Oreo ile karşımıza çıkacak ve Google...

Samsung Galaxy M30'un Teknik Özellikleri Hakkında Yeni Detay
Samsung Galaxy M30'un Teknik Özellikleri Hakkında Yeni Detay

Samsung Galaxy M30 ile ilgili, daha önceki bilgileri yalanlayacak yeni bilgiler ortaya çıktı. ...

Steam Mağaza'dan Video Bölümü Kaldırıldı
Steam Mağaza'dan Video Bölümü Kaldırıldı

Epic Games'in alttan alttan zorlamasıyla oyun piyasasındaki üstünlüğünün tehlikeye girebileceğini fark eden Valve, oyun içeriklerine daha fazla odaklanmak için Steam Mağazası'ndaki video...