Samsung Galaxy XCover 5 teknik özellikleri sızdırıldı; Yakında başlaması muhtemel 2021

Samsung Galaxy XCover 5 teknik özellikleri sızdırıldı; Yakında başlaması muhtemel 2021

Samsung , geçtiğimiz sene Ocak ayında Galaxy XCover Pro sağlam telefonunu duyurmuştu . Geçtiğimiz hafta, yaklaşan Galaxy XCover Pro Geekbench ve Federal İletişim Komisyonu’nda ( FCC ) görüldü . Bu listeler, aletin yakında resmiyet kazanabileceğini iddia etti. Şimdi, tipster Sudhanshu Ambhore, temel özellikleri akıllı telefonla paylaştı .

Samsung Galaxy XCover 5 teknik özellikleri (Söylenti)

Sızıntı, Galaxy XCover 5’in 1600 x 900 piksel HD + çözünürlük üretecek 5,3 inçlik bir ekranla geleceğini ortaya koyuyor. Sızıntı, aletin işlemcisi ile ilgili bilgi içermiyor. Ancak, 4 GİGABYTE RAM ve 64 GİGABYTE mahalli depolama ile beraber gönderileceğinden söz ediliyor.

Galaxy XCover 5, 15W şarj için destek taşıyacak 3.000mAh bataryaya sahip olacak. 5 megapiksellik bir ön kamera barındırabilir. Telefonun arka tarafında 16 megapiksellik tek bir kamera bulunabilir. Alet LTE irtibatı için destek taşıyacak ve Siyah renkte gelecek.

Samsung Galaxy XCover 5 teknik özellikleri sızdırıldı; Yakında başlaması muhtemel

XCover 5’in Geekbench listesi üzerinden Exynos 850 çip seti ve Android 11 işletim sistemi ile donatılacağı ortaya çıktı . FCC listesi, özellikleriyle alakalı rastgele bir bilgi vermedi. Spesifikasyon sızıntısı, Galaxy XCover 5’in geçen yılki XCover Pro’ya mukayese et daha düşük bir alet olabileceğini gösteriyor.

Galaxy XCover Pro, Full HD + çözünürlük ve 19.5: 9 en boy oranı sunan 6,3 inç IPS LCD delikli ekrana sahiptir. Exynos 9611 yonga güç cihaz RAM 4 GİGABYTE ve depolama için 64 GİGABYTE ile verilir. 25 megapiksel + 8 megapiksel çift kamera heyetimine ve 13 megapiksel selfie kamerasına sahipti. Yan tarafa kurulmuş parmak izi sensörü, 4.050mAh pil ve 15W şarj desteği gibi diğer özelliklerle geldi.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Instagram'a Erişim Sorunu Yaşandığını Nasıl Anlarsınız?
Instagram'a Erişim Sorunu Yaşandığını Nasıl Anlarsınız?

Son zamanlarda sık sık sorunlar yaşatan WhatsApp, Facebook ve Instagram’ın gerçekten erişim sorunu yaşadığını nasıl anlarız? Bunun için oldukça kullanışlı bir internet sitesi var....

Xiaomi'nin Yeni Cihazı CC9, Çalışırken Görüntülendi
Xiaomi'nin Yeni Cihazı CC9, Çalışırken Görüntülendi

Xiaomi'nin kenardan kenara ekrana sahip akıllı telefonuna ait yeni bir görüntü ortaya çıktı. ...

Xiaomi'nin Yeni Amiral Gemisi 'Mi 10' Hakkında Bilinenler
Xiaomi'nin Yeni Amiral Gemisi 'Mi 10' Hakkında Bilinenler

Xiaomi'nin 2020 yılında piyasaya sürmeyi planladığı Mi 10 modelinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre şirket, Mi 10'da Snapdragon 865 işlemci kullanacak ve bu...