System Shock Bu Yaz Geliyor! 2021

System Shock Bu Yaz Geliyor! 2021

Nihayet oluyor. Beş senelik, ara sıra meseleli bir geliştirme sürecinden sonra, System Shock’un ilk yine yapımı nihayet, uygun, taşa yerleştirilmiş bir serbest bırakma penceresine kavuştu. Covid-19 salgının gelişmeyi daha fazla geciktirmemesi şartıyla, nihayet bu yaz gelecek.

.

Bu bir remake olduğundan ve bir remaster olmadığından, oyun, grafik ve kullanıcı arayüzlerinden düzeylere ve edinilebilir donanımlara kadar her şey yenilendi, aktüellendi veya tamamiyle değiştirildi. Oyunu keşfederken, özgün System Shock’ta hiç var olmayan tamamiyle yeni alanlar bulacaksınız, ancak temel hedefiniz hala aynı: sahipsiz Citadel Station’ı ele geçiren haydut AI Shodan’ı yıkmanız gerekiyor.

.

System Shock Bu Yaz Geliyor!

.

Bilhassa, Shodan’ın özgün seslendirme sanatçısı Terri Brosius yine yapımdaki rolünü yine canlandıracak ve hem de oyunun tasarım istikameti ile ilgili geri bildirimde bulunmasına dahi müsaade edildi.

.

Her halükarda, System Shock’un yine yapımı, önceden de söz ettiğimiz gibi, baştan sona sürükleyici bir simülasyon olacak. Düzey tasarımı aktüellendi, ancak oyunculara oyunun kendilerine attığı çeşitli zorlukları çözmeleri için bir hayli yol sunulacak.

.

.

Araçlarınızı ve silahlarınızı engelleri aşmak veya alternatif yollar bulmak için kullanabilirsiniz. Sözgelişi, bir takım zorlu canavarları atlamak için bir havalandırma deliğinden sürünerek (Shodan’ın istasyon sakinlerini genetik olarak değişinime uğratma eğilimi sayesinde çok sayıda olacak).

.

System Shock yine yapımı fikrine kapılmadıysanız, endişelenmeyin. Geliştiriciler, Night Dive Studios, sizden görünmeden proje için rastgele bir para harcamanızı beklemiyor. Tüm büyük PC platformlarında tecrübe etmek isteyen herkese oyunun fiyatsız bir demosunu sunuyorlar: Epic Games Store , Steam ve GOG .

.

Gördüğünüzü (ve oynadığınızı) beğendiyseniz, isteğe bağlı olarak yukarıda belirtilen platformlarda oyunu 44,99 $ karşılığında ön sipariş verebilirsiniz. Bunu yapmak, her başlatıldığında size System Shock 2: Enhanced Edition’ın fiyatsız bir kopyasını verecektir.

.

System Shock yine yapımı için daha net bir çıkış tarihimiz yok. GOG bunu 31 Ağustos 2021 olarak listeliyor, ancak bu muhtemelen bir yer tutucudur, zira stüdyonun kendisi oyunu sadece diğer camekanlarda “yaz” sürümü olarak listeliyor.

.

Her şeye karşın, Night Dive Studios’un burada neler muvaffak olduğunu görmekten heyecan duyuyoruz ve nasıl göründüğünü ve PC’de nasıl çalıştığını görmek için sabırsızlanıyoruz.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Supreme, Yeni Bir Telefon Çıkaracağını Duyurdu
Supreme, Yeni Bir Telefon Çıkaracağını Duyurdu

Hypebeast markası olarak bilinen Supreme, yeni bir telefon çıkarmak için hazırlanıyor. Şu an için fiyatı hakkında bir açıklama yapılmayan telefonun satışa çıktığı an tükenmesi...

Apple, Force Touch Teknolojisine Sahip Yeni MacBook Touch Bar’ın Patentini Aldı
Apple, Force Touch Teknolojisine Sahip Yeni MacBook Touch Bar’ın Patentini Aldı

Apple’ın , büyük ihtimalle  şirketin kendi Apple Silicon yonga setinden güç alan yeniden tasarlanmış MacBook’ları önümüzdeki sene  piyasaya çıkarması  bekleniyor. Şu anda ,...

Google Nest Wifi Duyuruldu: İşte Fiyatı Ve Özellikleri
Google Nest Wifi Duyuruldu: İşte Fiyatı Ve Özellikleri

Google, bugün gerçekleştirdiği Made by Google etkinliğinde yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Bu ürünlerden biri de Nest Wifi adını verdikleri ve temelinde Google Wifi ürününün...