TikTok’un En Çok İzlenen Viral Videoları Açıklandı! 2020

TikTok’un En Çok İzlenen Viral Videoları Açıklandı! 2020

Sosyal medya uygulaması olan TikTok kendi uygulamasında en fazla izlenen viral videoları web sitesinde izah etti. Listenin başında ise Bella Poarch isimli kullanıcının “M to the B” isimli  videosu bulundu. 

.

TikTok En Çok İzlenen Viral Video İzah etti

.

TikTok platformundaki en büyük videoları, trendleri ve muhteva oluşturucularının katkılarını bir medya bülteni aracılığıyla web sitesinde izah etti. Viral video kategorisi ve diğer kategorilerdeki ödül dağıtımı konusunda TikTok, “Dünya bu sene bir değişim fırtınası geçirirken, bir şey değişmedi. O da topluluğumuzun kalbi. Sene çoğunu fiziksel olarak ayrı geçirmiş olsak da sizinle beraber derin bir irtibat duygusu oluşturduk. Yaratıcılığınızla her gün milyonları etkilemeye ve esin vermeye devam ettiniz. TikTok topluluğu aracılığıyla hudutları ve nesilleri aştık, kahkahalar ve gözyaşları paylaştık ve hayatın en iyi anlarını kutladık” izahında bulundu. 

.

tiktok

.

Uygulamayı kullanan kişilerin verdiği oylar doğrultusunda belirlenen sıralamada, viral videolar kategorisinde birincilik “M To The B” isimli dudak senkronizasyonu videosuyla popüler olan içerik üreticisi Bella Poarch’a layık görüldü. Bu kategoride ikinci sırayı 420Doggface208 alırken, üçüncü sırayı ise itscaitlinhello isimli kullanıcı  aldı. Diğer taraftan listede Will Smith’in Man In Black filmine gönderme yaptığı ‘Wipe it Down Challange’ videosu da yerini aldı.

.

Firmanın viral ve diğer kategorilerde belirlediği en iyi videolara erişmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

. TikTok .

Konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi yorum olarak ifade edebilirsiniz.

Haberlerimizden hatıranda haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın!

.

 

 

TikTok’un En Çok İzlenen Viral Videoları İzah etti! ,




TikTok'un Ana Şirketi Güvenlik İncelemesi Altında
TikTok'un Ana Şirketi Güvenlik İncelemesi Altında

TikTok'un sahibi olan şirket ByteDance, bir güvenlik incelemesi ile karşı karşıya kaldı. Raporlara göre ByteDance, Musical.ly isimli platformu 1 milyar dolara satın almak için onay...

AI ve Corel Draw Alternatifi 10 Ücretsiz Tasarım Programı
AI ve Corel Draw Alternatifi 10 Ücretsiz Tasarım Programı

Ücretiyle cep yakan Adobe Illustrator (AI) ve Corel Draw tasarımcıların vazgeçilmezi konumunda. Ancak her isteyen tasarımcı da bu programları karşılayamıyor. Durum böyle olunca insanlar...

Dijital Dönüşüm, Veri İhlallerine Neden Olabilir
Dijital Dönüşüm, Veri İhlallerine Neden Olabilir

Thales kuruluşunun yapmış olduğu araştırmada, şirketlerin büyük bir bölümünün risk altında olduğu ortaya çıktı. ...