Twitter, sesli sohbet odası olarak geliştirilmiş Spaces’i deniyor! 2020

Twitter, sesli sohbet odası olarak geliştirilmiş Spaces’i deniyor! 2020

Yakın vakitte hikayelere benzerleği ile dikkat çeken Fleets özelliğini tanıtan şirket, sesli sohbet odası ile ilgili da kimi izahlarda bulunmuştu. Twitter, Spaces ismini verdiği sesli sohbet odası özelliğini test2 etmeye başladı.Sizin için birkaç ekran görüntüsü ilave ettik!

.Twitter, sesli sohbet odası olarak geliştirilmiş Spaces’i tecrübe ediyor!

Twitter, Spaces’i hudutlu kullanıcıyla test etmeyi sürdürüyor.

 

Spaces sayesinde kullanıcıların daha fazla etkileşim kuracağını belirten firma, Beta sürecini başlattıklarını duyurdu. Daha küçük bir grup ile test edildiğinin vurgulayan Twitter, Discord benzeri özellikler ile karşımıza çıkıyor.

Twitter

Spaces özelliği sayesinde kullanıcılar, ses kliplerini özel iletilerde da paylaşabilecek. Ayrı olarak kullanıcılar sohbet odaları kurarak diğer kullanıcılar ile etkileşime girebilecek. Sohbet odası kuran kullanıcılar, oluşturulan sohbet odalarında kimlerin ses kaydı gönderebileceği gibi bir takım yetkilere sahip olabilecek.

.

Twitter, ” Müzisyenler ve yazarlar yapıtlarını hayata geçirmek için ses kaydı özelliğini kullanıyor. Diğer kullanıcılar ise hatıra anlatma, duygularını izah gibi konularda ses kaydı özelliğine müracaat ediyor. İnsanların Twitter’da zaman geçirirken kendilerini rahat hissetmek ve kontrolü ellerinde tutmak istediklerini biliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Twitter, sesli sohbet odası olarak geliştirilmiş Spaces’i tecrübe ediyor!

Twitter Ürün Tasarımcısı Maya Gold Patterson, ” Ekibimiz test2 grubundan gelen geri bildirimleri en iyi şekilde değerlendiriyor. Benim de karşılaştığım taciz olaylarını engellemek için daha dikkatli olmak için elimizden geleni yapıyoruz. ” diye konuştu.

.

Peki siz ne düşünüyorsunuz,fikirlerinizi bizlerle paylaşın!




Huawei MatePad Pro - Fiyatı ve Özellikleri
Huawei MatePad Pro - Fiyatı ve Özellikleri

Huawei MatePad Pro, teknik özellikleri ve tasarımdaki çarpıcı yeniliklerle tanıtıldı. Yeni tablet serisi, Mate 30 Pro ile benzer özellikler sunmasının yanı sıra ekranındaki kamera...

Indiegogo Tarafından Sunulan Bittle – Palm Büyüklüğünde Bir Robot Köpek, 600.000 Dolardan Fazla Topladı
Indiegogo Tarafından Sunulan Bittle – Palm Büyüklüğünde Bir Robot Köpek, 600.000 Dolardan Fazla Topladı

STEM (Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) ile eğlenceyi birleştirmek her zaman imkansız görünüyordu. Aksini kanıtlamak adına,  Bittle-A Palm Büyüklüğünde Robot...

Intel, Felçlilere Yapay Zeka ile Umut Olacak
Intel, Felçlilere Yapay Zeka ile Umut Olacak

Intel’in yapay zeka ekibi, felçli insanların yeniden hareket edebilmesini sağlayacak olan bir teknolojinin peşinde. Yapay zeka, yatağa ya da tekerlekli sandalyeye mahkum hastalar için umut...