Ulefone Armor 10 5G – Fırlatma, Teknik Özellikler ve Eşantiyon Uyarısı

Ulefone Armor 10 5G – Fırlatma, Teknik Özellikler ve Eşantiyon Uyarısı

Ulefone yakında merakla beklenen 5G dayanıklı akıllı telefon Armor 10 5G’yi piyasaya çıkaracak . Bu akıllı telefonun, 4G taşıyıcıların 10 katına kadar hız ile hem dayanıklılık hem de 5G bağlantısı sunan dünyanın ilk sağlam akıllı telefonu olması beklenen beklentiler arasında yer almaktadır. 5G bağlantısını desteklemek ve sorunsuz kullanım sunmak için Ulefone, bu cihaz için iyi bir konfigürasyon oluşturdu.

Ulefone Armor 10 5G , kullanıcıların en yeni düzen ve işlevlerden yararlanmasını sağlamak adına Android 10 işletim sisteminde çalışır. Yüksek hızlı interneti desteklemek için amiral gemisi MediaTek Dimensity 800 5G yonga seti tarafından desteklenmek görmektedir.

Rugged Ulefone Armor 10 5G Will Launch Soon

Kullanıcılar, hızlı indirmeler, net HD görüntülü görüşmeler ve daha fazlasının yanı sıra gecikmesiz bir oyun ve akış deneyimi bekleyebilme imkanına sahiptirler. Rahat ve verimli çoklu görev sağlamak adına 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahiptir. Bu özellik bunun dışında kullanıcının zorlu oyunları sorunsuz bir şekilde oynamasına yardımcı olur. Bunun dışında, bu Ulefone amiral gemisi, sürükleyici bir görsel deneyim sunmak için yüksek çözünürlüklü 6,67 inç FHD + delikli ekrana sahiptir.

Kameraya gelicek olursak, Ulefone Armor 10 5G , düzgün resimleri tıklamanıza yardımcı olmak adına 64MP birincil kamera, 8MP geniş açılı lens, 5MP makro lens ve 2MP derinlik sensöründen oluşan bir arka dörtlü kameraya sahiptir 16 MP ön kamera, selfieleri tıklamak ve yüz kilidini açmak için mükemmeldir.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Ulefone Armor 10 5G – Fırlatma, Teknik Özellikler ve Eşantiyon Uyarısı yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




PS5’in Haptik Teknolojisi Xbox Series X’e Karşı Avantaj
PS5’in Haptik Teknolojisi Xbox Series X’e Karşı Avantaj

Yakın zamanda hem Microsoft hem de Sony yeni nesil oyun konsollarını piyasaya sürecek. Bu konsollardan PlayStation 5’in haptik teknolojisi, Xbox Series X’e karşı aradığı fark yaratan...

The Elder Scrolls: Blades'in Erken Erişim Dönemi Başladı
The Elder Scrolls: Blades'in Erken Erişim Dönemi Başladı

Bethesda'nın merakla beklenen mobil oyunu The Elder Scrolls: Blades'ten bekleyenleri sevindirecek haber nihayet geldi. ...

Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir
Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir

XDA Developers'ta çıkan bilgilere göre Google, Android'in yeni sürümüyle arka planda çalışan uygulamaların veri okumasının önüne geçebilir. ...