VAIO, 18 Şubat’ta yeni bir Z serisi lansmanını gösteren bir tanıtım posteri yayınladı 2021

VAIO, 18 Şubat’ta yeni bir Z serisi lansmanını gösteren bir tanıtım posteri yayınladı 2021

Dizüstü bilgisayar markası VAIO , Pazartesi günü 18 Şubat’ta bir medya toplantısı tertip edeceğini belirten bir poster yayınladı. Konferans 12: 00-14: 00 GMT + 8 arasında yapılacak ve tüm dünyada canlı yayınlanacak. Şirket, ürünün ismini izah etmemesine karşın, teaser, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayar, gömülü ekran menteşesi ile gösteriyor ve çok ince bir gövde o gün piyasaya sürülebilir.

Yeni dizüstü bilgisayarın menteşe bölümünün “Z” harfine benzediği posterden görülebileceği için piyasaya sürülecek yeni ürünün VAIO Z serisi olması bekleniyor. Yeni serinin bir OLED ekranla donatılması bekleniyor.

VAIO markası önceden Sony’ye aitti ve satıldıktan sonra 2014 seneninde Sony Group’tan ayrı bir varlık haline geldi. Marka, bağımsızlığını kazanmasının hemen peşinden piyasa nedenleriyle Çin pazarına girmedi ancak Ağustos 2017’de geri dönme kararı aldı.

VAIO, 18 Şubat'ta yeni bir Z serisi lansmanını gösteren bir tanıtım posteri yayınladı

Önceden, bir Weibo haberci @ZACKBUKS önceden “yeni VAIO Z’nin geleceği” söylentisini yapmıştı. Bu tanıtım afişi bu söylentiyi resmen doğruladı. VAIO Z serisi dizüstü bilgisayarlar uzun müddettir yeni ürünler sunmuyor. Bu seri, amiral gemisi ince ve hafif dizüstü bilgisayardır. Yüksek yoğunluklu paketleme teknolojisine ve ısı dağıtma tasarım teknolojisine sahiptir. Anakart üzerindeki elektronik bileşenlerin yüksek yoğunluklu yerleşimi, anakartın boyutunu en üye indirir.

Ayrı olarak, VAIO Z serisi dizüstü bilgisayarların ısı yayma sistemi de yüksek performans ve randımanlı ısı dağılımı elde faktörün anahtarıdır. Titreşimi önlemek ve gürültüyü bastırmak için özel soğutma fanları ve ısı yayma kanalları kullanılır ve bağımsız olarak kontrol edilebilen düşük frekanslı hızlı birimler kullanılır.

Resmi olarak ortaya çıktığında size ürün ile ilgili daha fazla detay sunuyoruz.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Snapdragon 865'in Özellikleri Ortaya Çıktı
Snapdragon 865'in Özellikleri Ortaya Çıktı

Qualcomm'un 2020 model amiral gemisi telefonlara güç verecek, yeni nesil Snapdragon 865 yonga setinin özellikleri sızdırıldı. Şirket, geçtiğimiz günlerde yeni işlemcisini 3-5 Aralıkta...

Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!
Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!

Apple işlemcili iMac modeli ile ilgili yeni bilgiler son hız ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce de Çin kaynaklı bilgiler, yeni iMac modelinin ne zaman çıkacağı ve...

Xiaomi reklam kapatma - Xiaomi telefonlardan reklam kaldırma 2020
Xiaomi reklam kapatma - Xiaomi telefonlardan reklam kaldırma 2020

Xiaomi reklam kapatma yöntemleri sayesinde, Xiaomi model akıllı telefonunuzda bulunan sistem reklamlarını kolaycXiaomi reklam kapatma yöntemleri sayesinde, Xiaomi model akıllı telefonunuzda...