Xiaomi, Mi Wireless Mouse Lite’ı Minimalist Bir Tasarım Olan 2.4GHz WiFi ile Piyasaya Sürdü

Xiaomi, Mi Wireless Mouse Lite’ı Minimalist Bir Tasarım Olan 2.4GHz WiFi ile Piyasaya Sürdü

Xiaomi , 11 Kasım’da yapılmış 11.11 alışveriş festivali öncesinde yeni bir kablosuz fare piyasaya çıkardı Mi Wireless Mouse Lite olarak adlandırılan fare, minimalist ve hafif bir tasarımı vardır. Tamamen kablosuz bir faredir ve kablolu kısıtlamalar yoktur.  5 dolar fiyat etiketi taşıyor fakat  değişebilir.

Mi Wireless Mouse Lite, zarif bir tasarımı hesaba katarken rahat bir his sağlamak için entegre kavisli düğmeler ve basit çıkıntılar kullanır. Koyu gri ve siyahın birleşimi derin ve sabittir ve çalışma masaları için stil seçimidir. Teflon malzeme düşük sürtünme katsayısı özelliğine sahiptir ve fare ayak pedlerinde kullanılır. İyi aşınma direncine ve kendi kendini yağlama özelliklerine sahiptir, farenin sorunsuz ve serbestçe hareket etmesini ve konumlandırılma imkanı sağlar.

Mi Kablosuz Fare Lite

Fare, sürekli ve kararlı bir iletim sinyaline sahip olan 2,4 GHz kablosuz iletim teknolojisini destekler. Kompakt kablosuz alıcı, hantal kablolu bağlantının yerini alarak ferah ve güzel bir çalışma masası oluşturur.

Mi Kablosuz Fare Lite

Bunun dışında, kablosuz fare orta büyüklükte bir fare boyutunu benimser. Avuç içi ve parmaklar fareye doğal olarak oturur ve düğme tıklamaları yatıştırıcı ve doğaldır. Sol ve sağ simetrik düğmeler ve bileşik orta düğme kaydırma tekerleğinin kullanımı kolaydır. Fare pil içermez ve sadece 60 g ağırlığındadır. Hafif tasarım, elinizin kolayca yorulmamasını imkan sağlar.

Xiaomi, Mi Wireless Mouse Lite’ı Minimalist Bir Tasarım Olan 2.4GHz WiFi ile Piyasaya Sürdü yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Her Bir Harfin 1 Cent Ücret Olduğu Mesajlaşma Sitesi
Her Bir Harfin 1 Cent Ücret Olduğu Mesajlaşma Sitesi

Mesajlaşmanın ücretsiz olması yerine, yazdığınız her karakter karşılığında 1 cent ödemek nasıl bir duygu olurdu? Bu duyguyu anlamak için yeni bir sohbet platformu kuruldu. ...

Yedeklenen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur? (Crypt12)
Yedeklenen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur? (Crypt12)

Eğer yedeklenmiş WhatsApp mesajlarınızı nasıl okuyabileceğinizi merak ediyorsanız, bu içeriğimizde sizlere WhatsApp veritabanı yani yedekleme dosyası olan Crypt12 dosyasından...

Vivo V15 Pro'nun Özellikleri Belli Oldu
Vivo V15 Pro'nun Özellikleri Belli Oldu

Vivo'ya çok yakın bir kaynak, şirketin yeni orta segment telefonunun kritik özelliklerini ortaya çıkardı. İddialar doğruysa Vivo V15 Pro'nun amiral gemileri ile yarışır özelliklere sahip...