Xiaomi'nin uygun fiyatlı en iyi 5 telefonu - 2020

Xiaomi'nin uygun fiyatlı en iyi 5 telefonu - 2020

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, başta Redmi Note 8 Pro olmak üzere ülkemizde satışa çıkardığı uygun fiyat

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, başta Redmi Note 8 Pro olmak üzere ülkemizde satışa çıkardığı uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla oldukça ses getirdi.

Yalnızca ülkemizde değil, dünya genelinde de oldukça iyi satış rakamları elde ederek her geçen gün büyümeye devam eden Çinli şirket, rakipleriyle arayı kapatmaya devam ediyor.

Bu içeriğimizde, Xiaomi‘nin Türkiye’de satışa çıkardığı 5 uygun fiyatlı akıllı telefon modeline daha yakından bakacağız.

XIAOMI REDMI NOTE 8 PRO

xiaomi redmi note 8 pro

Xiaomi‘nin hem ülkemizde hem de dünyada oldukça iyi satış rakamları elde ettiği Redmi Note 8 Pro modeli, şu anda ülkemizde 2.800 TL‘lik fiyat etiketiyle satılıyor. Ancak zaman zaman bazı Xiaomi mağazaları, telefonun fiyatını 2 bin liraya kadar indirebiliyor.

6GB RAM ve 128GB depolama alanıyla dikkat çeken telefonda, 4500 mAh kapasiteli batarya bulunuyor. Telefonun uygun fiyatlı olmasını sağlayan faktörlerden biri de sahip olduğu işlemci.

Bu telefon modelinde Snapdragon yerine MediaTek Helio G90T işlemcisini kullanan Xiaomi, her ne kadar fiyatı biraz düşürse de yine de bu işlemcinin oldukça iyi işler çıkardığını söylemeden geçmek olmaz.

64MP’lik ana kamerasıyla, orta segment bir telefondan fazlasını veren Redmi Note 8 Pro, AnTuTu V8’den 290 bin puan almayı başarıyor.

Redmi Note 8 Pro, alınabilecek en iyi Xiaomi telefonlarından bir tanesi.

XIAOMI MI A2 LITE

xiaomi mi a2 lite

Xiaomi’nin bir başka uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Mi A2 Lite, ülkemizde yaklaşık 2100 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 4000 mAh batarya kapasitesi ile şarj sorunu yaşatmayan telefonda, 3GB RAM ve 32GB depolama alanı yer alıyor.

Giriş seviyesi özellikleriyle karşımıza çıkan Xiaomi Mi A2 Lite, gücünü
Qualcomm Snapdragon 625  işlemcisinden alıyor. Her ne kadar bu işlemci günümüzde biraz eski kalsa da telefonun fiyatı düşünüldüğünde oldukça iyi işler çıkardığını da söylemeliyiz.

XIAOMI REDMI NOTE 6 PRO

xiaomi redmi note 6 pro

Xiaomi, piyasaya sürdüğü Redmi serisi ile oldukça etkileyici satış rakamlarına ulaştı. Bu telefonlardan biri de Redmi Note 6 Pro. Özellikle Redmi Note 8 Pro’nun fiyatını yüksek bulanlara önerebileceğimiz Redmi Note 6 Pro, ülkemizde yaklaşık olarak 2000 TL’ye satılıyor.

3GB RAM + 32 GB depolama ve 4GB RAM + 64 GB depolama olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip telefonda, Qualcomm Snapdragon 636 işlemcisi bulunuyor. Ayrıca telefonun arkasında bulunan 12 MP’lik ana kameranın, fiyatına göre oldukça başarılı olduğunu söylemeliyiz.

Önerilen içerik:  Redmi Note 8 Pro'ya Android 10 güncellemesi geldi

XIAOMI REDMI NOTE 8

xiaomi redmi note 8

Dörtlü arka kamera kurulumuyla karşımıza çıkan Xiaomi’nin Redmi Note 8 modeli, ülkemizde yaklaşık 2300 TL’den kendine alıcı buluyor. 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip telefonda, 4000 mAh batarya kapasitesi bulunuyor.

Qualcomm Snapdragon 665 işlemcisinden gücünü alacan Redmi Note 8, 1500 TL civarında bir akıllı telefon almak isteyenler için oldukça ideal.

XIAOMI MI 9T

XİAOMİ Mİ 9T

Listemizdeki en pahalı Xiaomi modeli olan Mi 9T, 6GB RAM ve 64GB depolama alanı ile ülkemizde 3.600 TL civarında satılıyor. Sahip olduğu üstten açılabilen pop-up kamera ile dikkat çeken telefon, gücünü
Qualcomm Snapdragon 730 işlemcisinden alıyor.

Özellikle daha iyi bir işlemciye ihtiyacı olan kullanıcılara önerebileceğimiz Xiaomi Mi 9T, ayrıca 6.39 inçlik ekranıyla daha büyük bir telefon isteyenlerin de vazgeçilmezi olabilir.

BONUS: XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

xiaomi redmi note 9 pro

Xiaomi en iyi telefonlar listesinde bu yıl tanıtılan Redmi Note 9 Pro modelinden bahsetmemek olmaz. Ülkemizde yaklaşık 3200 TL’ye satılan Redmi Note 9 Pro’da, 6,67 inç büyüklüğünde IPC LCD ekran yer alıyor.

Telefonda yer alan 6GB RAM ve 64GB depolama alanı, Redmi Note 9 Pro’nun gücünü kanıtlarken, 5020 mAh batarya sizi şarj derdinden de kurtarıyor.

Qualcomm’un en iyi orta seviye işlemcilerinden olan Snapdragon 720G’den güç alan Redmi Note 9 Pro’da 64MP + 8MP + 5MP + 2MP dörtlü arka kamera ve 16 MP ön kamera yer alıyor.

XIAOMI EN İYİ TELEFONU HANGİSİ – 2020

Xiaomi’nin en iyi telefonu Mi 10, aynı zamanda Xiaomi’nin en pahalı telefonu olarak göze çarpıyor.

Ülkemizde yaklaşık 8500 liradan alıcı bulan telefonda, 8GB RAM ve 256GB depolama alanı yer alıyor. Qualcomm Snapdragon 865 işlemcisinden güç alan telefon, Xiaomi’nin en pahalı modeli olmayı başarıyor.

Xiaomi’nin piyasaya çıkaracağı en uygun modelleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Eğer şu anki telefonunuzu daha da hızlandırmak isterseniz, en etkili telefon hızlandırma yöntemleri için BURAYA tıklayabilirsiniz. 




Hesaplarınızın Güvenliğini Firefox Monitor ile Öğrenin
Hesaplarınızın Güvenliğini Firefox Monitor ile Öğrenin

Güvenlik sorunları her geçen gün daha da çok gündeme geliyor. Peki güvende miyiz? Firefox'un popüler veri güveliği hizmetiyle birlikte bu soruya yanıt arıyoruz. ...

En iyi 10 video düzenleme programı -2020
En iyi 10 video düzenleme programı -2020

En iyi video düzenleme programlarının hangileri olduğunu hiç merak ettiniz mi? Son zamanlarda YouTube başta olmaEn iyi video düzenleme programlarının hangileri olduğunu hiç merak ettiniz...

Twitch Yayınlarına Erişim Sağlanamıyor! 2021
Twitch Yayınlarına Erişim Sağlanamıyor! 2021

Dünyanın en çok kullanılan yayın platformlarından olan Twitch’in yayınları durdu ve izleyiciler ‘Twitch çöktü mü?‘ diye düşünmeye başladı. Twitch resmi destek hesabından...