Football Manager 2020'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Futbol oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği haber nihayet geldi. SEGA ve Sports Interactive, Football Manager 2020’nin PC ve Mac platformu için 19 Kasım’da çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca Football Manager 2020 Touch da aynı gün Steam'de çıkacak.


Football Manager, bir kez daha uykusuz gecelerimizin sebebi olmaya geliyor. Efsanevi menajerlik oyunun yeni halkası Football Manager 2020, 19 Kasım tarihinde PC ve Mac platformları için piyasaya çıkacak. Kullanıcılar bu tarih itibarıyla ister dijital oyun mağazalarından isterse fiziksel mağazalardan oyunu temin edebilecek.

Bilenler olacaktır; Football Manager 2019, ikonik serinin bugüne kadarki en hızlı satan, en çok satan ve en çok oynanan oyunu olmuştu. Football Manager 2020’nin selefine ait rekorlara ortak olup olmayacağı ise büyük bir merak konusu; ancak oyunun arkasındaki iki şirket SEGA ve Sports Interactive, yeni versiyonun oyunculara çok daha gerçekçi bir menajerlik deneyimi sunacağını iddia ediyor.

fm20

Oyuncu gelişimi ve kulüp kimliği, Football Manager 2020’de ana odak noktası olacak ve menajerler her ikisinde de daha fazla kontrole sahip olacak. Ek olarak, maç içi grafiklerinin yanı sıra personel rollerinde de iyileştirmeler göreceğiz. Planlama ve geliştirmeye önem veren oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünen FM20, bugüne kadarki en kapsamlı Football Manager oyunu olacak.

Football Manager 2020, PC ve Mac platformu için 19 Kasım'da piyasaya çıkacak. Kullanıcılar aynı gün Football Manager 2020 Touch versiyonunu da Steam üzerinden satın alabilecek.

Football Manager 2020’deki yeniliklere daha yakından göz atmak isteyen okuyucularımız aşağıdaki videoyu izleyebilirler:




Samsung'un Katlanabilir Cihazının Taslakları Ortaya Çıktı
Samsung'un Katlanabilir Cihazının Taslakları Ortaya Çıktı

World Intellectual Property Organisation sitesinde yer alan ve Samsung'a ait olduğu iddia edilen katlanabilir cihazın taslak çizimlerine göre cihazda yön tuşları ve altı adet fiziksel tuş...

İngiltere, NVIDIA’nın ARM’yi Satın Alması Hakkında Araştırma Yapıyor 2021
İngiltere, NVIDIA’nın ARM’yi Satın Alması Hakkında Araştırma Yapıyor 2021

GPU üreticisi NVIDIA, geçen aylarda İngiltere menşeili ARM‘yi satın almıştı. ARM, yarı iletkenler ve çip tasarımlarıyla sektörde ismini duyurmuş bir firmadır. Aslında ARM,...

Bir Hacker, Kod Açıklarını Bularak 1 Milyon Dolar Kazandı
Bir Hacker, Kod Açıklarını Bularak 1 Milyon Dolar Kazandı

Bir beyaz şapkalı hacker olan Arjantinli Santiago Lopez, sadece şirketlerin kodları içinde bulunan açıkları tespit ederek 4 yılda 1 milyon dolar kazanmayı başardı. ...