WhatsApp, Windows Telefonlara Geri Dönecek

WABetaInfo tarafından aktarılan bilgiye göre WhatsApp, Windows 10 için UWP uyumlu bir uygulama geliştiriyor. Bu sayede WhatsApp'ın Windows 10 Mobile telefonlara geri dönüşü mümkün olabilir.


WhatsApp, 31 Aralık itibarıyla Windows Phone ve Windows 10 Mobil istemcileri için desteğini sonlandıracak. WhatsApp’ın günümüzde en önemli mobil iletişim araçlarından biri olduğunu düşünürsek bu durum, Windows Phone’un bir adım daha gerilemesine neden olacak diyebiliriz. Yine de her şey o kadar kötü olmayabilir.

WABetaInfo tarafından aktarılan bilgiye göre WhatsApp, Windows 10 için Evrensel Windows Platformu (UWP) uyumlu bir uygulama geliştiriyor. Microsoft Store’a erişimi olan Windows 10 işletim sistemine sahip tüm cihazlarda çalışabilecek olan bu uygulama, WhatsApp’ın Windows Phone’a geri dönüşünün müjdecisi olabilir.

Windows 10 Mobile’ın WhatsApp’ı kaybetmesi işletim sistemi adına ölümcül bir gelişme olacaktır. UWP bir WhatsApp uygulaması ise WhatsApp’ın bu cihazlara geri döneceğinin habercisi. Henüz uygulama hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığımız için detayları paylaşamıyoruz fakat uygulamanın yalnızca PC’de çalışma ihtimalinin de bulunduğu söyleniyor.




Galaxy S10'un Kamera Çıkıntısını Gİzleyebileceksiniz
Galaxy S10'un Kamera Çıkıntısını Gİzleyebileceksiniz

Samsun Galaxy S10, yılın akıllı telefonu olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. En son gelen bilgilere göre telefonun kamera çıkıntısını isterseniz gizleyebileceksiniz. ...

Huawei, EMUI 9 Güncellemesini Alacak Cihazları Duyurdu
Huawei, EMUI 9 Güncellemesini Alacak Cihazları Duyurdu

İçinde bulunduğumuz dönemde adını çokça duyduğumuz EMUI 9, daha fazla cihaza ulaşmaya devam ediyor. ...

Steam'in Indie Oyun Geliştiricileri Zora Sokan Güncellemesi
Steam'in Indie Oyun Geliştiricileri Zora Sokan Güncellemesi

Valve’ın Steam’e getirdiği son güncelleme, bağımsız oyun geliştiricilerinin oyunlarının daha az göz önüne çıkmasına sebep oluyor. Aslında tam tersi olması için yayınlanan...