Mozilla Firefox 70, Karanlık Modla Beraber Geliyor

Mozilla Firefox 69, 3 Eylül günü önemli yeni özelliklerle beraber yayınlandı. Firefox 69’u bizler daha yeni kullanmaya başlamışken, Mozilla Firefox 70’in beta sürümü ortaya çıktı. Firefox 70’in beta sürümü ile beraber gelişmiş bir karanlık mod karşımıza çıkarken, alıştığımız Mozilla Firefox logosuna veda ediyoruz.


Mozilla Firefox 69’un yayınlanmasının üzerinden daha birkaç gün geçti ancak Mozilla Firefox 69’un hemen ardından Mozilla Firefox 70’in beta sürümü yayınlandı. Yayınlanan beta sürümü ile beraber artık Firefox tarayıcısında da karanlık mod kullanılabilir hale geliyor. İşletim sisteminiz karanlık moda ayarlı ise Firefox 70’i de bütün alt penceler ve gizlilik menüsü dahil olmak üzere karanlık modda kullanabiliyorsunuz. 

Techradar’a göre diğer önemli bir değişiklik de Firefox’un logosunda karşımıza çıkıyor. Mozilla Firefox’un ikonu haline gelmiş olan tilki ve küreye bu sürümle beraber veda ediyoruz. Daha minimal bir tasarımı tercih eden Mozilla Firefox 70’le beraber artık logo rengarenk bir girdap olacak ancak şu an için iç sayfalarda logo değişmişken, masaüstü uygulamasının logosu değişmiş görünmüyor. 

Firefox 69’tan Firefox 70’e geçerken artık menüdeyken ilk birkaç harfi yazarak başka bir menü seçeneğine geçebileceğiz. 

Firefox 70’i merak eden okuyucularımıza hala beta sürümünün yayın olduğunu ve hatalarla karşılabileceğini hatırlatalım. Mozilla Firefox 70’in 22 Ekim’de piyasa sürülmesi bekleniyor. Yeni logo ve karanlık modla beraber gelecek Firefox 70 için bizler de gün saymaya başladık. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Apple Studios, 25 milyon dolarlık rekor bir CODA filmi satın aldı 2021
Apple Studios, 25 milyon dolarlık rekor bir CODA filmi satın aldı 2021

Apple Studios, yeniden rakipleri Netflix ve Amazon tarafından aranan CODA için 25 milyon dolardan fazla ödeyerek Sundance rekoru kırdı . Bu satın alma ile Apple, şirketin Apple TV +...

Huawei Yasağının Google'a Maliyeti 425 Milyon Dolar Oldu
Huawei Yasağının Google'a Maliyeti 425 Milyon Dolar Oldu

Nomura Instinet tarafından yayımlanan rapora göre Google'ın Huawei'nin Android lisansını askıya alması, teknoloji devine 425 milyon dolar gelir kaybına mal olacak. ...

Samsung Galaxy A50, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti
Samsung Galaxy A50, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti

Artık ön tarafı tamamen ekran olan telefonlar yaygınlaşmaya başladı ve tabii bununla beraber telefonların olası düşmelere karşı dayanıklılıkları da oldukça önem arz etmeye...