Xiaomi Mi Note 10 Serisi, Tayland'da Sertifikalandı

Xiaomi'nin yakın zamanda tanıtması beklenen Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Şirket, bu iki model için Tayland NBTC (Ulusal Yayın ve Telekomunikasyon Komisyonu) tarafından sertifika aldı.


Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, hem amiral gemisi telefonlar hem de daha bütçe dostu telefonlar üreterek kitlenin çoğunu elinde bulundurmak istiyor. Söylentilere göre şirket, yakın zamanda Mi Note telefon serisine yeni iki model daha eklemeyi planlıyor. Bu söylenti ise bugün ortaya çıkan sertifika listelemeleriyle çok daha güçlü bir hal aldı.

Tayland Ulusal Yayın ve Telekomunikasyon Komisyonu (NBTC), Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro modellerini sertifikalayarak internet sitesinde listeledi. Listelenen telefonların teknik detayları ile ilgili hiçbir şey bilinmiyor ancak yine de artık bu listelenmeler sayesinde Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro'nun yakın zamanda tanıtılacağını kolayca anlayabiliyoruz.

Samsung'un Note ve Huawei'nin Mate serisine meydan okuyacak

Xiaomi Mi Note 10

Cihazların özellikleri ile ilgili bir şey bilinmiyor ancak Mi Note 10 serisinin Samsung'un Note serisine ve Huawei'nin Mate serisine meydan okuması bekleniyor.  Bu nedenle güçlü bir teknik yapıya sahip olması beklenen Note 10 serisinin gücünü Snapdragon 855+ yonga setinden alması bekleniyor.

Bunun dışında 90 Hz yenileme hızına sahip olması beklenen telefonda bir adet telefoto kamera ve 50x yakınlaştırma yapabilen bir ana kamera olması bekleniyor. Cihazın lansman tarihleriyle alakalı herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak listelemeler göz önüne alındığı zaman Xiaomi'nin bu modellerini tanıtmak için çok bekleyeceğini düşünmüyoruz.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store'un cuma indirimleri başladı ve birçok oyun ve uygulama ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Bu yazımızda kısa süreliğine tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun ve...

Xiaomi Mi 9'un Üç Arka Kamera ile Geleceği Doğrulandı
Xiaomi Mi 9'un Üç Arka Kamera ile Geleceği Doğrulandı

Sızdırılan yeni bir Xiaomi Mi 9 posteri, cihazın üç arka kamera ile geleceğini doğruladı. Ayrıca Xiaomi başkanı ve CEO'su, yaptıkları paylaşımlarla cihazın lansman tarihinin ipucunu...

Bir Intel Hatası, 1 Yıl Bekleyişin Ardından Giderildi
Bir Intel Hatası, 1 Yıl Bekleyişin Ardından Giderildi

Bitdefender'da çalışan güvenlik araştırmacıları, geçtiğimiz yıl içerisinde Intel'in işlemcilerini bulunduran ve Windows işletim sistemini kullanan cihazlarda ciddi bir güvenlik...