Samsung Galaxy Fold'un Kullanım Detayları Ortaya Çıktı

Galaxy Fold'a erkenden sahip olabilen bir kullanıcı, cihaz ile ilgili deneyimlerini ve merak edilen bazı konuları açıkladı.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold’u ilk kez 20 Şubat’ta gerçekleşen Galaxy S10 lansmanında ortaya çıkardı. Ancak cihaz, etkinliğe katılanlara sergilenmedi. Samsung, Galaxy Fold’u MWC 2019’a bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Fakat bu kez de cihazı yalnızca camekanın arkasından görebilme imkanı bulduk. Bununla birlikte Galaxy Fold’u erkenden temin edebilen bir kişi, cihazla ilgili bazı detayları ortaya çıkardı.

Galaxy Fold kullanıcısının açıklamalarına göre Galaxy Fold’u katladığınızda cihaz sıfıra sıfır bir şekilde katlanmıyor ve iki kat arasında küçük bir boşluk kalıyor. Bununla birlikte Galaxy Fold’un ana ekranının katlandığı noktada parmağınızla dokunduğunuzda hissedebildiğiniz bir katlama izi bulunuyor. Fakat bu iz, ekran parlaklığı %70’in üzerinde olduğunda neredeyse hiç görünmüyor. Ayrıca yine kullanıcının açıklamalarına göre cihazın ikinci ekranından ana ekranına geçiş yaparken bazı uygulamalarda gecikmeler yaşanabiliyor.

Kullanıcının deneyimlerine göre Galaxy Fold’un dışında bulunan ikinci ekran, standart bir akıllı telefonun yapabildiği her şeyi yapabiliyor. Hatta bu ekrandan oyun dahi oynayabiliyorsunuz. Fakat ekran çok küçük olduğundan ve ekran/gövde oranı ciddi şekilde düşük olduğundan oyun oynamak çok da kolay değil. Cihaz, Snapdragon 855 işlemcisinden güç alıyor. Ayrıca UFS 3.0 depolama standardına sahip ilk akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle cihaz, 12GB RAM’li Galaxy S10 modeline göre %50 daha hızlı dosya okuma ve yazma hızları sunuyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google, Stadia İçin Bir Hız Testi Aracını Duyurdu
Google, Stadia İçin Bir Hız Testi Aracını Duyurdu

Buluttan oyunculuk kavramını son zamanlarda ciddi anlamda domine eden Stadia, sistemini kullanmak isteyen ancak internet hızı konusunda kaygıları bulunan kişiler için bir hız testi aracını...

Adidas, Ninja ile Ortaklık Anlaşması İmzaladı
Adidas, Ninja ile Ortaklık Anlaşması İmzaladı

Son zamanlarda Twitch’den Mixer’e geçişiyle gündemde fazlasıyla yer alan yayıncı Ninja, bir ilke imza atarak Adidas’ın reklam yüzü olan ilk gamer (oyuncu) olacak. ...

SMS Yoluyla Telefonunuzu Ele Geçirten SIM Kart Açığı
SMS Yoluyla Telefonunuzu Ele Geçirten SIM Kart Açığı

Siber güvenlik önlemleri günümüzde gittikçe yetersiz kalmaya başlıyor ve kötü amaçlı insanlar amaçlarına daha kolay bir şekilde erişebiliyor. Yeni keşfedilen bir SIM kart açığı...