Cyberpunk 2077’nin Yeni Görselleri Göz Alıyor

The Witcher ile bilinen CD Projekt Red, yeni projesi Cyberpunk 2077 ile birlikte büyük sansasyon yaratacak gibi gözüküyor. Oyuna ait yeni görüntüler, Cyberpunk dünyasının ne kadar göz alıcı olabileceğini gözler önüne seriyor.


Cyberpunk, sadece oyunların ismi değildir. Aynı zamanda bir bilim kurgu alt dalını tanımlamak için kullanılır. Bu yapının en önemli yanlarından bir tanesi de tarihin her döneminde anlatılan bozuk düzen hikayelerinin bilim kurgu ve fütüristik temalarla birleşmesi. 

Yeni yayınlanan Cyberpunk 2077 görüntülerinde, oyunun geçeceği Night City ve çevresini görebiliyoruz. Hem klasik bir görüntüyü hem de Cyberpunk dünyasının gelişmiş teknolojisini anlatan görseller oldukça başarılı ve detaylı. Öte yandan görseller, oyunun hikayesi hakkında hiçbir ipucu vermiyor. 

Oyun görüntüleri, Cyberpunk 2077’nin resmi hesabından paylaşıldı. Görselleri aşağıda bulabilirsiniz. 

Umuyoruz ki yüksekten korkmuyorsunuz

Hedefe varmak

“Bi el atalım mı?”

Görüldüğü gibi bu görseller genel olarak oyunun nasıl görüneceği konusunda bilgiler veriyor. Neon ışıklarla dolu gece hayatını, Night City’nin gün ışığında iç bunaltan mimarisini ve en nihayetinde Cyberpunk dünyasında her şeyin son durağı olan çöp yığınını gösteriyor. 

Cyberpunk 2077 dünyasına ait görüntüler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce oyun beklentileri karşılayabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.




Görme Engelliler İçin Geliştirilen EyeSense Yenilendi
Görme Engelliler İçin Geliştirilen EyeSense Yenilendi

Türk Telekom tarafından görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirilen EyeSense uygulaması, kullanıcıların etrafındaki nesnelerin renklerini öğrenmelerini...

Yerli ve Milli Baz İstasyonu ULAK Külliye'ye Kuruldu
Yerli ve Milli Baz İstasyonu ULAK Külliye'ye Kuruldu

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç'un desteği ve talimatıyla ULAK baz istasyonu kuruldu. ...

Android Kullanıcılarının Olmazsa Olmazı Olan 5 Uygulama
Android Kullanıcılarının Olmazsa Olmazı Olan 5 Uygulama

Android cihazlarınızda sizlerin işini kolaylaştıracak onlarca uygulama bulunuyor ancak bu haberimizde olmazsa olmazları sizler için derledik. ...