Bir Oyunsever, Pokemon Go'da Zor Bir Rekora İmza Attı

Japon bir oyunsever, tutkunu olduğu Pokemon Go oyununda 1 milyon pokemon yakalamayı başardı. Kyarorina isimli oyunsever, başarısını internet üzerinden tüm dünyaya duyurdu.


2016 yılında piyasaya sürülen ve piyasaya sürüldüğü yıl oyun sektörünü kasıp kavuran "Pokemon Go", hala pek çok ülkede aktif olarak oynanıyor. Oyunseverler, akıllı telefonlarıyla yollara düşüp, yeni pokemonlar bulabilmek için büyük çaba sarf ediyorlar. Yakalanan pokemonlar ise geliştirilebiliyor ve arena savaşlarında kullanılabiliyor.

Aslına bakacak olursak, Pokemon Go piyasaya ilk sürüldüğünde Türkiye'de de çok yüksek bir popülariteye sahipti. Ancak oyun ne Google Play Store'un ne de App Store'un Türkiye sayfasına gelmedi. Hal böyle olunca da oyunseverler, bir süre sonra bu oyundan vazgeçmek durumunda kaldılar ve bu da Pokemon Go'nun Türkiye'deki popülaritesinin zamanla azalmasına neden oldu.

Pokemon Go

Sizlere şimdi bahsedeceğimiz oyunsever ise Pokemon Go'da kırılması güç olan bir rekora imza attı. Kyarorina isimli Japon bir Pokemon Go oyuncusu, gezip dolaşarak tam 1 milyon pokemon toplamayı başardı. Bu başarı dünya üzerinde, en azından internet ortamında paylaşılan tek başarı. Kyarorina bu başarısını, Pokemon Go'dan aldığı bir rozeti internette paylaşarak tüm dünyaya duyurdu.

Burada dikkat edilmesi gereken husus şu; oyun 2016 yılında piyasaya sürüldü ve bugüne dek yaklaşık olarak 1.200 gün geçti. Yani Kyarorina, günde 830 kadar pokemon toplamış. Bu da onun, Pokemon Go oyunu için ne kadar büyük bir çaba harcadığını gösteriyor. Ancak her ne olursa olsun Kyarorina artık, bir pokemon milyoneri.

İşte Kyarorina'nın kazandığı o rozet

Pokemon Go




Anket Sonucu: İnternet Platformları ve TV Karşılaştırması
Anket Sonucu: İnternet Platformları ve TV Karşılaştırması

Televizyon, daha kullanıcı dostu bir yayıncılık anlayışına sahip olan internet platformlarına yerini bırakmak üzere. Peki kullanıcıların içerikleri izleme alışkanlıkları ne...

Xiaomi Redmi 8 için Android 10 yayınlandı
Xiaomi Redmi 8 için Android 10 yayınlandı

Redmi 8 kullanıcıları uzun bir süredir telefonlara Android 10 güncellemesinin gelip gelmeyeceğini merak ediyorduRedmi 8 kullanıcıları uzun bir süredir telefonlara Android 10...

AMD, R1000 Serisi Gömülü İşlemcilerini Duyurdu
AMD, R1000 Serisi Gömülü İşlemcilerini Duyurdu

AMD, piyasaya çıkarmaya hazırlandığı R1000 serisi gömülü işlemcileri duyurdu. Duyurulan işlemciler, daha çok sektörel alanlarda kullanılacak özelliklere sahip. ...