Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 Oyun ve Uygulama (iOS)

Nisan ayının ilk haftasında App Store'da indirime giren, kısa süreliğine ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşacağımız haberimize hoş geldiniz.


Nisan ayının başlamasıyla birlikte ücretsiz oyun ve uygulama haberleri de gelmeye başladı. Listeleyeceğimiz uygulamalar arasında işinize yarayabilecek olanları ücretsiz olmasından faydalanarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Purple Onion – TOR Browser VPN

Normal fiyatı: 11,20 TL

Artık internet ortamında girdiğimiz her sitede attığımız her adım izleniyor ve takip ediliyoruz. Özellikle reklam hedeflemesi için izleniyor olmak birçok kullanıcıyı rahatsız ediyor ve kullanıcılar bundan kaçınmak istiyorlar. İşte Purple Onion, bu kullanıcılar iyi bir alternatif. Gizlilik konusunda araştırma yapan herkesin bileceği Tor adlı tarayıcıyı kullanan Purple Onion, internet trafiğinizi şifreliyor ve gizliyor.

Passages

Normal fiyatı: 5,57 TL

Kötü bir karakter tarafından yerleştirilen tuzaklardan kaçarak geçitlerden geçmeye çalıştığınız bu oyunda 5 oynanabilir karakter, basit bir oynanış, 24 farklı seviye sizleri bekliyor.

Elementium

Normal fiyatı: 11,20 TL

Kimyaya ilgi duyan herkes için oldukça kullanışlı olabilecek olan bu uygulamada adından da anlaşılacağı üzere periyodik tablodaki elementler listeleniyor. Elementium’da sadece elementleri değil; elementlerin numaralarını, atomik kütlelerini, elektron dizilimlerini, erime ve kaynama noktalarını, keşif yıllarını ve elementler hakkında daha birçok detayı öğrenebilirsiniz.

Check Check

Normal fiyatı: 28 TL

Kullanışı oldukça basit bir uygulama olan Check Check, bir nevi yapılacaklar listesi uygulaması. Kısa süreli hafızanız güçsüz ise ya da çabuk unutan biriyseniz bu uygulamayla alışveriş listenizi hazırlayabilir, gün içinde yapmanız gerekenleri not edebilir, kendinize günlük hatırlatıcı ya da görevler atayabilirsiniz.

Audic – Audio MP3 Conventer

Normal fiyatı: 11,20 TL

İsminden de anlaşılabileceği üzere videoları ses formatına dönüştüren bu uygulama MP4, AVI, FLV, MKV gibi birçok video formatını MP3, M4A gibi farklı ses formatlarına çevirebiliyor. Audic ayrıca  MP3, AAC, FLAC, WMA gibi birçok ses dosyası formatını da destekliyor.

AllStarSlams

Normal fiyatı: 22,47 TL

Engellerin üstünden atlayarak ve inanılmaz yüksekliklere ulaşarak smaç basabildiğiniz bu oyunla boş vakitlerinizde oldukça eğlenebilirsiniz.

Nisan ayının ilk ücretsiz iOS oyun ve uygulamalarını sizlerle paylaştığımız haberimizin sonuna geldik. Önümüzdeki günlerde ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Dolby, Ses Kayıt Uygulaması Yayınladı
Dolby, Ses Kayıt Uygulaması Yayınladı

Ses sistemi, veya kaliteli ses denilince akla ilk gelen firmalardan birisi olan Dolby, akıllı telefon kullanıcılarına profesyonel şekilde seslerini kaydedebilmeleri için bir uygulama...

OnePlus 7 Pro'nun Dikkat Çeken 2 Özelliği Doğrulandı
OnePlus 7 Pro'nun Dikkat Çeken 2 Özelliği Doğrulandı

14 Mayıs'ta yapılacak olan etkinlikle piyasaya sürülecek olan OnePlus 7 Pro'nun iki özelliği resmen doğrulandı. Şirket CEO'su Pete Lau, Twitter üzerinden OnePlus 7 Pro'nun HDR 10+ ve UFS...

TP-Link, İlk Wi-Fi 6 Modemi Archer AX50’yi Duyurdu
TP-Link, İlk Wi-Fi 6 Modemi Archer AX50’yi Duyurdu

TP-Link, bugün yaptığı duyuru ile Wi-Fi 6 destekleyen ilk modemi olan Archer AX50’yi tanıttı. Firmadan gelen açıklamaya göre modemin fiyatı uygun olacak. ...