OPPO X 2021, Test Sırasında 100.000 Sert Bukleye Güçlük Çekmeden Dayandı 

OPPO X 2021, Test Sırasında 100.000 Sert Bukleye Güçlük Çekmeden Dayandı 

Yükselen Çinli teknoloji devi olan OPPO, geçtiğimiz günlerde OPPO X 2021 ‘konsept’ cihazı olarak isimlendirilen , dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu açıkladı . Şirket bunun dışında, cihazın hayal edebileceğinden daha dayanıklı olduğunu  ifadeetti.

OPPO konsept cihazının birkaç görseli, telefon tutkunlarının ilgi çekici bulacağı harika bir cihaz olduğunu ve incelemelerin etkileyici olduğunu fark ettiriyor. Açılış etkinliği sırasında,  şirketin donanım yapı mühendisi Jin Xiang, akıllı telefonun kapsamlı bir şekilde test edildiğini ve takdire şayan bir performans sergilediğini belirterek OPPO X 2021 hakkında bazı heyecan verici perspektifler gösterdi.

OPPO X 2021 Ekran Testinden Başarıyla Geçti

Telefonun herhangi bir zarar görmeden 100.000 bukle / rulo testinden geçirildiği ifade eliyor. Test, ekranı 100.000 kez genişletmeyi ve geri çekmeyi içerir. OPPO donanım yöneticisi de bu testle sınırın aşılmadığını söyledi. Bu sebeb ile, akıllı telefonun herhangi bir hasar olmaksızın birkaç yıl boyunca sürekli yuvarlanmalara dayanma gücünün bir göstergesidir.

Bu, OPPO markası için oldukça etkileyici bir kilometre taşıdır. Ayrıca, OPPO X 2021, üretime geçmeden önce hala birkaç engel olduğundan, hala satışa sunulmadı. Yakın tarihli bir rapor, ekran ince ayar yapılırken beklenen lansman tarihinin 2022 olduğu imasında bulundu.

Fakat OPPO, izleyicilere cihazın çalışan bir biriminin görünümünü sunan ilk üreticidir. Öngörülen 2022 çıkış tarihinden daha önce piyasaya çıkarılırsa, diğerlerini de ilk yuvarlanabilir akıllı telefonun rekoruna çekebilirler.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

OPPO X 2021, Test Sırasında 100.000 Sert Bukleye Güçlük Çekmeden Dayandı  yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Nvidia, Yapay Zekâ Eğitim Modülü Jetson Xavier NX'i Tanıttı
Nvidia, Yapay Zekâ Eğitim Modülü Jetson Xavier NX'i Tanıttı

ABD’li teknoloji şirketi ve donanım üreticisi Nvidia, yapay zekâ sistemlerinin yayılması ve eğitilmesi için geliştirdiği modülü Jetson Xavier NX’i duyurdu. Kredi kartı...

Twitter, Spamı Engellemek Adına Bazı Sınırlamalar Getirecek
Twitter, Spamı Engellemek Adına Bazı Sınırlamalar Getirecek

Twitter, hesapların 'takipçi kasma' olayını engellemek adına yeni bir önlem alıyor. ...

OPPO Uçtan Uca 10 Bit Renk Desteğine Sahip Olmak İçin X3 Amiral Gemisi Akıllı Telefonu Bulun
OPPO Uçtan Uca 10 Bit Renk Desteğine Sahip Olmak İçin X3 Amiral Gemisi Akıllı Telefonu Bulun

OPPO INNO DAY 2020’de Çinli şirket, OPPO X 2021 olarak isimlendirilen etkileyici katlanabilir ekran konseptli akıllı telefonunu sergiledi. Bunun dışında şirket, yaklaşmakta olan amiral...