Borderlands 2’yi 3. Oyuna Bağlayacak Bir DLC Geliyor

Borderlands 2’yi Borderlands 3’e bağlayacak olan Commander Lilith & The Fight For Sanctuary DLC’si, ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.


Steam’de görüntülenen bilgilere ve görüntülere göre Borderlands 2, hikâyenin Borderlands 3’e bağlanacağı yeni bir ücretsiz indirilebilir içeriğe kavuşuyor. Commander Lilith & The Fight For Santcuary isimli bu yeni DLC’de yeni bosslar, yeni bölgeler ve tabii ki yeni yağmalar bulunacak.

Steam’dan kaldırılan Borderlands 2: Commander Lilith & The Fight For Santcuary DLC’si için yayımlanan resmi açıklamayı aşağıdan okuyabilirsiniz:

Birçok ödül sahibi FPS oyununa, Borderlands 3’e zemin hazırlayan yeni macerası için dönüş yapın. Santcuary baskın altında, Vault’un haritası çalındı ve zehirli bir gaz Pandorayı zehirliyor. Yeni bosslarla savaşın, yeni bölgeler keşfedin, yeni yağmalar yapın ve gezegeni yönetme amacında Lilith ve Kızıl Yağmacılara katılın.

Oyunu oynadıktan sonra geri dönen oyuncular 80. seviyeye çıkabilecek, yeni başlayan oyuncular ise aksiyona direkt katılabilmeleri için 30. seviyeye otomatik olarak atanacaklar.

Gearbox’un geliştirdiği Borderlands 3’ün 13 Eylül’de PS4, PC ve Xbox One için çıkması planlanıyor. Bahsi geçen DLC’nin ise önümüzdeki E3 fuarında tanıtılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca belirtmekte fayda var, Borderlands 2 şu an için PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz durumda.




TikTok, Hindistan'da Play Store ve App Store'dan Kaldırıldı
TikTok, Hindistan'da Play Store ve App Store'dan Kaldırıldı

Apple ve Google, mahkemenin TikTok uygulamasının mağazalardan kaldırılması kararına olumlu karşılık verdi. TikTok, Hindistan için App Store ve Play Store'dan kaldırıldı. ...

Intel, Yeni SSD'si 'SSD 665p'yi Duyurdu
Intel, Yeni SSD'si 'SSD 665p'yi Duyurdu

Intel, Güney Kore'de düzenlediği bir etkinlik kapsamında iş odaklı yeni ürünlerini tanıttı. Intel'in tanıtımını yaptığı ürünlerden bir tanesi de günlük kullanıcılar için...

RollerCoaster Tycoon'da Yapılmış En Uzun Pist
RollerCoaster Tycoon'da Yapılmış En Uzun Pist

Getiğimiz yıl, RollerCoaster Tycoon oyuncusu Marcel Vos, gerçek hayatta 12 yılda tamamlanan bir parkur yapmıştı. Bu kabus gibi ‘eğlence’, bu yıl Vos tarafından daha da içinden...