Chrome, İnternet Alışverişlerini Kolaylaştıracak

Google, Chrome'da internet alışverişi yapmayı kolaylaştırmak için kredi kartı bilgilerini hesaplarla senkronize etmeden hatırlayacak.


Şu ana kadar Google Chrome’a kredi kartı detayları girildiğinde sık kullanılanlar, şifreler ve ayarlar ile birlikte kaydedilebiliyordu. Bu yöntemin dezavantajı ise farklı cihazlardan de bu bilgilere erişiminin sağlanabiliyor olmasıydı. 

Google; yeni sisteminde Chrome otomatik tamamlamayı, daha önce Google hesabınızda kullandığınız kart bilgileri ile otomatik olarak tamamlıyor. Bu sistemde kart bilgileriniz Google hesabına senkronize edilmiyor. Bilgiler tarayıcı üzerinde kaydediliyor. 

Yeni özelliğin çalışması için Google hesabınıza Chrome’dan giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınıza bağlı sık kullanılanlar ve diğer ayarlar ile birlikte senkronize edilmeyen kart bilgisi, alışveriş yaparken tanımlı kart bilgisi alanlarını seçtiğinizde bilgileri otomatik tamamlıyor. 

Yeni sistem, bir reklam görüp tıkladıktan sonra satın alma işlemi arasındaki süreci kısaltacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




İlk Android Telefonun Prototipleri eBay'de Satışa Çıkarıldı
İlk Android Telefonun Prototipleri eBay'de Satışa Çıkarıldı

Android işletim sistemiyle çalışan ilk telefon olan Google Sooner'ın prototipleri eBay'de satışa çıkarıldı. 10 yılı aşkın süredir gün ışığına çıkmayı bekleyen prototiplerin...

MechWarrior 5: Mercenaries'in Oynanınış Videosu
MechWarrior 5: Mercenaries'in Oynanınış Videosu

MechWarrior 5: Mercenaries, yıllar süren aranın ardından bomba gibi geri dönüyor. Serinin yeni oyunu, devasa robotların savaşını ve yıkımı farklı bir boyuta taşıyor. Yayınlanan son...

Yeni Bir Dönem Başlatacak Olan Wi-Fi 6, Bugün Yayınlanıyor
Yeni Bir Dönem Başlatacak Olan Wi-Fi 6, Bugün Yayınlanıyor

Yeni nesil kablosuz bağlantıların temelinde yer alacak olan Wi-Fi 6 teknolojisi, teknolojide bir mihenk taşı kabul ediliyor. Wi-Fi Alliance’ın Wi-Fi Certified 6 adlı yeni nesil kablosuz...