Samsung Galaxy S10'lar RAM'i Hatalı Gösteriyor

Samsung Galaxy S10 serisi telefonlar resmi olarak duyuruldu. Modellerde 8 GB RAM bulunacağı söylenmesine rağmen bazı telefonlardaki RAM miktarı 6 GB olarak gözüküyor.


Samsung’un bu yılki amiral gemisi olan Galaxy S10 serisi kısa süre önce tanıtıldı. Uzun zamandır telefonu bekleyen Samsung kullanıcıları da nihayet yeni cihaza kavuşmaya başladı.

Bazı kullanıcıların Galaxy S10 deneyimi ise kötü başladı. Telefonlarda 8 GB RAM olması gerekirken bazı telefonların RAM miktarını 6 GB olarak gösterdiği belirlendi. Özellikle operatör üzerinden alınan telefonlarda RAM miktarı 6 GB olarak gözüküyor.

Samsung konuyu çözeceğini söylerken, sorunun kaynağı merak ediliyor. Samsung Galaxy S10’ların bu sorunu, yazılımsal olması durumunda önümüzdeki ay çıkacak bir güncelleme ile düzeltilecektir. Sorunun kaynağı gerçekten donanımsal ise o zaman da Samsung mutlaka problemli ürünleri yenileriyle değiştirecektir.

Satışa sürülecek olan versiyonlarda bu sorunun devam edip etmeyeceği belli değil. Şu anda ön siparişte olan telefon, ön siparişe özel Galaxy Buds gibi hediyelerle birlikte satılıyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Mozilla, Web Alan Adını Varsayılan Olarak Kodlayacak
Mozilla, Web Alan Adını Varsayılan Olarak Kodlayacak

Mozilla, DNS hırsızlığının önüne geçmek için yeni bir geliştirici üzerinde çalışıyor. Bu yeni geliştiriciyle birlikte Firefox, web alan adını varsayılan olarak kodlayacak ve sanal...

5G Kullanmaya Başlayan Çin, 6G Araştırmalarına da Başladı
5G Kullanmaya Başlayan Çin, 6G Araştırmalarına da Başladı

Elindeki Huawei gibi bir şirketin gücüyle bu sene içerisinde 5G teknolojisine geçmeyi başaran Çin, gözünü gelecek nesil bağlantı teknolojisine dikti. Asya ülkesi, 6G teknolojisi...

Redmi Note 8 Pro’nun İç Donanımı Ortaya Çıktı
Redmi Note 8 Pro’nun İç Donanımı Ortaya Çıktı

Akıllı telefonların parçalarına ayrılması çoğu zaman telefonun ilginç yönlerini ortaya çıkarmıştır. Redmi, Weibo üzerinde Redmi Note 8 Pro’nun parçalarına ayrılmış halini...