UMIDIGI'den, Yüksek Batarya Kapasiteli Telefonlar Geliyor

Sektöre hızlı bir giriş yapan Çinli akıllı telefon üreticisi UMIDIGI, yeni akıllı telefonlarının yolda olduğunu duyurdu.


2019 yılı içerisinde 48 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip iki adet akıllı telefonunu duyuran ve ilgileri üzerine çeken UMIDIGI, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir akıllı telefon serisi başlatacağını bugün paylaştığı görsel ile duyurdu. UMIDIGI'nin sektöre yeni bir soluk getirecek olan serisinin adı ise UMIDIGI Power olacak.

UMIDIGI yeni akıllı telefon serisinde gerçek anlamda büyük bataryalar kullanmayı hedefliyor. Görselin arka planında bulunan akıllı telefon modelinden anlaşılacağı üzere, UMIDIGI'nin üzerinde çalıştığı telefonun ince çerçeveli, damla çentikli ve ekranın alt kısmında herhangi bir çerçeve bulunmayan tasarıma sahip olacağı anlaşılıyor.

Çinli şirketin içerisinden gelen bilgilere göre UMIDIGI, yeni akıllı telefonunda büyük kapasiteli batarya kullanmanın yanında daha önce görülmemiş inceliği de kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Power serisi akıllı telefonların Nisan ayı içerisinde global olarak duyurulması bekleniyor.




Fortnite 2018 Yılında 2,4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
Fortnite 2018 Yılında 2,4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti

2018 yılında elde edilen gelirlerin açıklandığı listede Fortnite açık ara farkla birinci oldu. ...

Bannerlord, Gamescom 2019'da İlk Kez Oynanabilir Olacak
Bannerlord, Gamescom 2019'da İlk Kez Oynanabilir Olacak

TaleWorlds'ün popüler serisi Mount & Blade, yeni oyununu duyuralı neredeyse 10 yıl oldu. Aradan geçen yıllara rağmen henüz çıkış yapmayan Bannerlord'dan nihayet iyi haber geldi. ...

PlayStation Ödülleri 2019’un Kazananları Açıklandı
PlayStation Ödülleri 2019’un Kazananları Açıklandı

Sony, 1995 yılından beri her yıl PlayStation Ödülleri’ni başarılı oyunlara veriyor ve şirket, bu yılda PlayStation Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. PlayStation Ödülleri’nden...