WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geldi

WhatsApp, sesli mesajlar ve iletilen mesajlarla ilgili olarak kullanıcı deneyimini artıracak iki yeni özellik yayınladı.


Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı iki yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sundu. Artık Whatsapp’ta peş peşe gelen sesli mesajları tek tek dinlemek yerine bir dokunuşla hepsini birden dinleyebileceksiniz. Ayrıca bir mesajın kaç kere iletildiğini görmek de mümkün oluyor.

Bazı WhatsApp kullanıcıları mesaj yazmaktan pek haz etmezler ve sürekli olarak sesli mesaj gönderirler. Şu ana kadar gönderilen tüm sesli mesajları dinlemek için tek tek mesajların üzerinde dokunmanız gerekiyordu. Yeni özellikle birlikte ilk sesli mesajı başlattığınızda diğer sesli mesajlar da otomatik olarak sırasıyla başlatılacak.

İletildi bilgisi ise WhatsApp’ta bir mesajın kaç kere iletildiğini kontrol etmenizi sağlıyor. Doğruluğundan şüphe ettiğiniz bir mesajın üzerinde parmağınızı basılı tutarak mesaj bilgisine girebilir ve kaç kez iletildiğini görebilirsiniz ancak nedendir bilinmez yalnızca kendi ilettiğiniz mesajların kaç kez iletildiğini görebiliyorsunuz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Yayınlandı! 2021
Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Yayınlandı! 2021

Her hafta sunduğu fiyatsız oyunlarla kullanıcılarının gönüllerini fetheden Epic Games iki oyunu fiyatsız kullanıma açtı. Toplam satış ücreti 63 TL olan For the King ve Metro Last...

LoL: Wild Rift, Akıllı Telefon ve Konsollar İçin Duyuruldu
LoL: Wild Rift, Akıllı Telefon ve Konsollar İçin Duyuruldu

Riot Games'in League of Legends'ın mobil versiyonu ile ilgili çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Şirket şimdi hem Google Play Store hem de resmi internet sitesi üzerinden League of Legends:...

Acer'ın Yeni Swift 7'si İnceliğiyle Öne Çıkıyor
Acer'ın Yeni Swift 7'si İnceliğiyle Öne Çıkıyor

Acer, gerçeğinden bile daha ince ve hafif olan Swift 7'yi tanıttı. Acer, ince ve hafif...