Haftanın En İyi 5 Uygulaması (Android)

Google Play Store'a en yeni eklenen ve en güncel uygulamalar arasından, beğenebileceğinizi düşündüğümüz 5 uygulama derledik.


RedPapers - Auto Reddit Wallpapers

Akıllı telefonunuzun havasını sürekli değiştirmekten hoşlanıyorsanız bu uygulama tam size göre. RedPapers, sizin belirlediğiniz zaman aralıklarında sürekli olarak telefonunuzun duvar kağıdını değiştirir. Her gün, haftada bir veya 10 dakikada bir olmak üzere birçok zaman aralığını kullanmakta özgürsünüz.

  • RedPapers - Auto Reddit WallpapersİNDİR

Minus - Deep Sleep Sounds, Easy Restful Sleep

Uykuya dalarken zorlanıyorsanız Minus'ı deneyebilirsiniz. İçerisinde birçok farklı türde meditasyon dinletisi bulunduran bu uygulama sayesinde uykuya dalış sürenizi kısaltabilirsiniz. Minus'ın ücretli sürümü de mevcut ancak ücretsiz sürümü birçok kullanıcıyı tatmin edecektir.

  • Minus - Deep Sleep Sounds, Easy Restful SleepİNDİR

Omelet Arcade

Omlet adlı bu uygulamayı daha önce sohbet uygulaması olarak duymuş olabilirsiniz ancak şirket, mobil oyunları oynarken aynı zamanda canlı yayın yapabileceğiniz bir uygulama geliştirdi. Birçok sosyal medya platformunda canlı yayın yapmanıza olanak sağladığı gibi kendi içinde de bir iletişim ağı bulunmakta. Telefonunuzda oyun oynarken yayınlamak isterseniz bu uygulamaya göz atmanızı tavsiye ederiz.

  • Omlet Arcade - Yayın Yap, Tanış ve OynaİNDİR

Soon

Soon, izlediğiniz veya izleyeceğiniz dizileri, filmleri, dinlediğiniz müzikleri, okuduğunuz kitapları, gittiğiniz lokasyonları paylaşmanıza olanak sağlayan, kendi topluluğu olan bir uygulama. Başka insanlardan tavsiyeler alıp aynı zamanda onlara tavsiyelerde bulunabileceğiniz güzel bir ortam vaat ediyor. Bolca film, dizi izleyen ve çok gezen insanlar için gerekli olduğunu düşünüyoruz.

  • SoonİNDİR

Hang Line: Mountain Climber

Hang Line, fiziği çok başarılı olan bir tırmanış oyunu. Başarılı grafikleri ve gerçekçi mekanikleri onu oynanabilir bir oyun yapıyor. Eğer vaktinizi geçireceğiniz bir oyun arıyorsanız, Hang Line tercihleriniz arasına girebilir.

  • Hang Line: Mountain ClimberİNDİR




Netflix, Türkiye Ofisi İçin Müdür Alacak! 2021
Netflix, Türkiye Ofisi İçin Müdür Alacak! 2021

Popüler dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’de açacağı büro için çalışmalarını hızlandırdı. Son zamanda dünya çapında daha fazla noktaya dağılan platformun, ülkemizdeki...

Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde render görüntüleri ortaya çıkan Samsung Galaxy A50'ye dair yeni detaylar ortaya çıktı. ...

Apple, watchOS Beta 6’yı Geliştiriciler İçin Yayınladı
Apple, watchOS Beta 6’yı Geliştiriciler İçin Yayınladı

Apple, akıllı saatler için olan işletim sistemi watchOS’un 6. Beta güncellemesini bugün geliştiricilerin kullanımına sundu. Yeni beta, beşinci beta’dan bir hafta sonra yayınlandı....