PlayStation 5, Işın İzleme Teknolojisini Yaygınlaştıracak

Son dönemlerde oyun deneyimini görsel anlamda en fazla iyileştiren özelliklerden biri olan Işın İzleme teknolojisi, Sony'nin yeni nesil oyun konsollarıyla birlikte iyice yaygınlaşacak.


Şu an için PlayStation 5 ile ilgili bilgilerimiz kısıtlı olsa da resmi tanıtım öncesinde Sony, konsolla ilgili birçok özelliği ortaya çıkardı. Bu etkileyici özelliklerin arasında AMD'nin Navi Zen 2 işlemcisinin yanı sıra ışın izleme teknolojisi de bulunuyor.

SomaSim'in ortak kurucusu Matthew Viglione, PlayStation 5'in Zen 2 işlemcisinin yalnızca ışın izleme teknolojisine odaklanacağını belirtti. GamingBolt'a röportaj veren Viglione, ışın izleme teknolojisinin lens yansıması kadar yaygın şekilde kullanılacağını belirtti. Viglione, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yeni teknolojiyle birlikte her yerde yansımalar olacak. Işın izleme teknolojisi, yeni konsol neslinin lens yansıması olacak."

Platformlar arası oyun teknolojisi hakkında da bir açıklama yapan Viglione, bu seçeneğin birçok oyun geliştiricisi tarafından tercih edildiğini ancak konsol geliştiricilerinin buna fazla müsaade etmediğini belirtti.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Galaxy Tab Active 2, Android 9 Güncellemesini Almaya Başladı
Galaxy Tab Active 2, Android 9 Güncellemesini Almaya Başladı

Samsung'un 2017'de çıkardığı tableti Galaxy Tab Active 2'nin Android Pie güncellemesini ilk olarak İtalya'daki kullanıcılar almaya başladı. ...

"Anestezi Cihazlarının Hacker Saldırılarına Açık"
"Anestezi Cihazlarının Hacker Saldırılarına Açık"

Bazı hastanelerde kullanılan anestezi makinelerinin hacklenebildiği ve uzaktan kontrol edilebildiği ortaya çıktı. Bu gelişme, sağlık sektöründe kullanılan teknolojik ekipmanlara olan...

AMD'nin Planları Arasında Hâlâ Threadripper'lar Bulunuyor
AMD'nin Planları Arasında Hâlâ Threadripper'lar Bulunuyor

Threadripper'ların ömrünün sonuna geldiği hakkındaki dedikodular ve söylentiler şirketin CEO'su tarafından yalanlandı. ...