Xiaomi, Akıllı Lambalarıyla Evinizi Değiştirmeye Geliyor

Evinizde akıllı aydınlatma sistemi kullanmak istiyorsunuz ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız sizin için derlediğimiz listemize göz atmak güzel bir başlangıç noktası olabilir.


Teknolojinin son derece hızlı geliştiğini hepimiz biliyoruz. Her geçen gün yeni ihtiyaçlara çözüm üreten teknoloji sayesinde hayatlarımız her geçen gün daha da kolaylaşıyor. Bundan yaklaşık yüz elli yıl önce telefonlar yoktu ve mektuplar aracılığıyla iletişim kuruluyordu ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte görüntülü konuşma dahi yapabileceğimiz bir cihaza sahibiz. Başka bir örnek vermek gerekirse bundan önce bir baskıya ihtiyacımız olduğu zaman evlerde yazıcı bulunmuyordu ancak şu an yazıcı fazlasıyla ulaşılabilir bir cihaz haline geldi.

Tabii ki bu örneklerin sayısı artırılabilir. İhtiyacınıza göre neredeyse her türlü çözümün üretildiği teknoloji devrinde bugün, evinde akıllı aydınlatma sistemi kurmak isteyenler için çözümler sunmaya çalışacağız. Teknolojinin gelişmesi sayesinde artık yalnızca yerinizden kalkmadan ışık açıp kapatmak değil, aynı zamanda bu ışıkların rengini ve derecesini değiştirerek yaşam alanınızın ambiyansını da değiştirmek elinizin altında.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Yeelight E27 RGBW - Akıllı LED Ampul

RGB 16 milyon renk sunan bu akıllı ampul sayesinde evinizde istediğiniz renkte bir ampule sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra ışığın şiddetini ve çalışma zamanını ayarlamanız da mümkün.

Xiaomi Yeelight 2. Nesil E27 RGBW Akıllı LED Ampul

16 milyon renk seçeneği ve uzaktan kontrol sunan ikinci nesil E27 sayesinde evinizi hayal ettiğiniz ortam haline getirmek artık çok kolay. Telefonunuzdaki uygulama aracılığıyla ışığın rengini değiştirin ve parlaklığını artırın. Siz hayal edin yeter.

Xiaomi Mi Akıllı LED Masa Lambası

Özellikle bir iş üzerinde uzun süre çalıştığımız zaman gözlerimizin farklı bir ışık aradığını hepimiz biliyoruz. Bu noktada imdadımıza koşam Xiaomi Mi akıllı LED masa lambası, farklı renk ve parlaklık seçenekleri sunarak gözlerinizi yormadan uzun süreler boyunca çalışmanıza olanak sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulama aracılığıyla kontrol edilebildiğini söylemekte de fayda var.

Xiaomi Yeelight Akıllı Ambiyans Lambası

Evinizin havasında köklü bir değişiklik yapmak istiyorsanız Xiaomi’nin akıllı ambiyans lambasını tercih edebilirsiniz. Şık tasarımı ve uzaktan kontrolü sayesinde kullandığınız ortamın havası değişecek. Ürünün detaylı inceleme yazısı için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Mijia Akıllı Başucu Lambası

Hem gece lambası hem de ambiyans lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde evinize yeni ve ender bir dokunuş eklemiş olacaksınız. Renk seçenekleri arasında gezinirken ışığınızın şiddetini ayarlamanız da mümkün. Dokunmatik kontrolün yanı sıra uygulama aracılığıyla da kontrol edilebilen akıllı lambanın evinizi değiştireceğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Yeelight RGB Akıllı Gece Lambası

Xiaomi’nin akıllı ampul serisi Yeelight’ın gece lambasını kullanmak için yapmanız gereken çok basit. Lamba üzerindeki kontrollerden ya da mobil cihazınızdaki uygulamadan lambanızı ayarlayın, istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde ve istediğiniz yerde kullanın.

Evine akıllı aydınlatma sistemi kurmak isteyenlerin tercih edebileceği ürünleri incelediğimiz listemizin sonuna geldik. Akıllı aydınlatma ürünlerimiz kontrol edebileceğiniz uygulamalara yazının sonundan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Microsoft ve Intel, Geleceğin Dizüstü Ekranlarını Yapacak
Microsoft ve Intel, Geleceğin Dizüstü Ekranlarını Yapacak

Microsoft ve Intel, gelecekte kullanılacak olan dizüstü bilgisayarların ekranları için iş birliği yapmaya karar verdi. İki devin üretimlerine katlanabilir ekranlar da dahil olacak. ...

NASA, Türkiye’nin Mars’a Olan İlgisinden Memnun
NASA, Türkiye’nin Mars’a Olan İlgisinden Memnun

NASA, isim gönderme kampanyasına Türkiye’den büyük bir ilgi oluşması üzerine Türk astrofizikçi Dr. Umut Yıldız’dan bilgi aldı. ...

Hiç Beklenmedik Bir Anda: AirPods 2 Bu Yıl Çıkabilir
Hiç Beklenmedik Bir Anda: AirPods 2 Bu Yıl Çıkabilir

Apple Analisti Ming-Chi Kuo'nun 2020 yılında piyasaya sürüleceğini iddia ettiği AirPods 2, bu yıl piyasayada olabilir. ...