Apple Safari Technology Preview 75'i Yayınladı

Mac kullanıcılarının Safari'nin beta sürümlerini deneyimlediği Technology Preview'ın yeniliklerle dolu 75. sürümü yayınlandı


Silikon Vadisi devlerinden Apple, Safari Technology Preview'un yeni bir sürümünü yayınladı. Apple'ın Safari'ye getireceği yenilikleri içeren güncellemelerin test aşamalarının yürütüldüğü ve sorunların düzeltildiği bu platform, bütün macOS High Sierra ve macOS Mojave (Mac'in yayınlanan en güncel sürüm) kullanıcıları tarafından indirilip erişilebiliyor.

Safari'nin yeni güncellemesi; WebRTC, Akıllı İzleme Önleme, Web Kimliği Doğrulama, Medya, Erişilebilirlik, Mizanpaj, Web API, Web Sürücüsü, Web Denetçisi ve CSS için hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içeriyor. Yeni sürüm ile aynı zamanda ekran yakalama özelliğinin de Safari'ye ekleneceği, yayınlanan ön izlemede görülüyor.

Mac'in içerisinde bulunan Apple'ın uygulama mağazası App Store üzerinden indirilebilen Safari Technology Preview, geliştirme sürecindeki tarayıcı versiyonu hakkında geliştiricilerden ve kullanıcılardan geri bildirim toplanmasını sağlarken aynı zamanda kullanıcıların Safari'nin son yeniliklerini daha erken deneme fırsatı yakalamasına olanak tanıyor.

Apple'ın Safari Technology Preview uygulamasını buradan işletim sisteminize uygun versiyonunu seçerek indirebilir ve siz de yenilikleri daha son kullanıcı için yayınlanmadan deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Facebook, Harita Uygulamasına Yapay Zeka Desteği Getirdi
Facebook, Harita Uygulamasına Yapay Zeka Desteği Getirdi

Facebook, bugün yaptığı açıklamada OpenStreetMap isimli harita uygulaması için yapay zeka destekli bir aracı kullanıcılarına açtı. Sosyal medya devi, kullanıcıların daha kolay bir...

Android TV'nin Android 11 Geliştirici Önizlemesi Yayınlandı
Android TV'nin Android 11 Geliştirici Önizlemesi Yayınlandı

Google, Android 11 tabanlı Android TV'nin ilk geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Şu an için "ADT-3" isimli bir geliştirici kitinde kullanılabilen bu yazılım, Android 11'li...

Yeni Bir Yapay Zeka, Eskimiş Trafik İşaretlerini Belirliyor
Yeni Bir Yapay Zeka, Eskimiş Trafik İşaretlerini Belirliyor

Google tarafından Street View'da kullanılmak üzere trafik işaretlerini kontrol eden bir yapay zekâ geliştirildi. ...