Toplama Samsung Galaxy S9+ Yapan Adamın Videosu

Bir YouTuber, Çin sokaklarını dolaşarak satın aldığı parçalarla kendisine bir Samsung Galaxy S9+ yapmayı başardı. Video, YouTube'da paylaşılmasından kısa bir süre sonra viral hale geldi.


Çin, tüm dünyanın ticaretinin merkezine oturmuş durumda. Bugün kullanılan hemen hemen her ürünün en az bir parçası Çin'de üretiliyor ve bu da Çin'in çok büyük bir pazar olduğu anlamına geliyor. Üstelik Çin sokaklarında yarım saatlik bir gezinti, bir teknolojik ürünün tüm parçalarını almaya yetiyor.

Tam da son cümlemizdeki şeyi yapmak isteyen bir YouTuber, Çin'de satın aldığı parçalardan kendisine bir Samsung Galaxy S9+ yapmayı başardı. Parçaların tedariği ve üretim sürecinde yaşadıklarını bir videoya çeken ve oluşturduğu videoyu paylaşan YouTuber, kısa bir süre içerisinde viral hale geldi.

toplama Galaxy S9+

Bu video aslında, teknoloji şirketlerinin üretimlerini Çin'den çıkarmasının ne kadar zor olduğunun bir ispatı. Özellikle de akıllı telefon üretimin büyük bir bölümünün Çin'de yapıldığı düşünüldüğü zaman, dev şirketlerin Çin dışına çıkması uzunca bir süre daha mümkün görünmüyor.

Parçaları Çin pazarından satın alınarak oluşturulan Galaxy S9+'ın tüm üretim sürecini hemen aşağıda bulunan video aracılığıyla izleyebilirsiniz.




Google, Sürücüleri Bataklığa Sürükledi
Google, Sürücüleri Bataklığa Sürükledi

Google’ın Haritalar servisini kullanan sürücüler, gidecekleri yere kısa yoldan gideceklerini sanıyorlardı ancak Google onları bataklığa çıkardı. ...

Huawei Mate 30’un Kutusu Ortaya Çıktı
Huawei Mate 30’un Kutusu Ortaya Çıktı

Huawei, yeni Mate 30 serisini çok yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın lansmanının yaklaşmasıyla birlikte perakendecilere cihazlar ulaşıyor ve cihazın kutusu, gün...

Samsung Galaxy Fold 2, Daha Uygun Bir Fiyatla Gelebilir
Samsung Galaxy Fold 2, Daha Uygun Bir Fiyatla Gelebilir

Galaxy Fold, eylül ayında piyasaya sürüldü ve katlanabilir telefon devrini başlattı. Ancak Galaxy Fold'dan daha küçük ekranla gelmesi beklenen Galaxy Fold 2 için çalışmalar devam ediyor...