Yapay zekâ sistemlerinin yaygınlaşmasıyla, firmaların bu sisteme dayalı teknolojiler geliştirmesi mümkün oluyor. Renault Türkiye ise yapay zekâ teknolojilerine müşterileriyle daha iyi iletişim kurabilmek adına yatırım yaptı.
Renault Diyalog merkezini faaliyete sokan firma, müşterileriyle onların içinde bulundukları duruma göre konuşmak için bekleyen bir ekip kurdu. Yapay zekâ yazılımları ise temsilcilerle müşterilerin konuştukları anda devreye giriyor. Müşterinin ses tonundan onu tanıyıp hangi duygular içerisinde olduğunu anlamlandıran sistem, müşteri temsilcisini yönlendiriyor.
Özellikle çağrı merkezleriyle kurulan iletişimdeki engelleri ortadan kaldıran Renault Diyalog, kesintisiz şekilde hizmet vermeye de devam edecek.
Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.
İnternet başında en çok süre geçiren ülkelerin listesi belli oldu. Türkiye, internet başında geçirilen süre konusunda dünya ortalamasının üzerinde yer aldı. ...
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yaşanan olayda, tamir için getirilen batarya bir anda havaya uçtu. ...
Video oyunlar bazen bir oyunla bize bir karakter tanıtırken bazı karakterlerse tüm bir oyun serisine hakim olabiliyor. Biz de sizin için oyunlarda fazlasıyla gördüğümüz oyun karakterlerini...