Muhteşem Konsept iPhone XI Videosu

iPhone XI, tanıtılmasına aylar olmasına rağmen şimdiden fazlasıyla merak ediliyor. Yeni paylaşılan bir konsept tasarım videosu, cihazın neye benzeyeceğine dair önemli bir bakış sunuyor.


Apple’ın iPhone XI modellerini tanıtmasına neredeyse altı aylık bir süre bulunuyor. Yine de Apple’ın Çin’deki tedarik zincirinde kaynakları bulunan kişiler yeni iPhone’lar hakkında bazı sızıntıları ortaya çıkarmayı başarıyorlar. Bu sayede yeni iPhone’ların neye benzeyeceği hakkında üç aşağı beş yukarı bir fikre sahip olduğumuzu söyleyebiliriz.

ConceptsiPhone YouTube kanalı, Türk tasarımcı Hasan Kaymak ile birlikte ortak çalışarak şu ana kadar ortaya çıkmış tüm iPhone XI sızıntılarını bir araya getirdiler ve cihaz için bir konsept tasarım videosu yayınladılar. iPhone XI’e bir ön bakış sunan videoda en dikkat çekici tasarım detayının arka kameralar olduğunu söyleyebiliriz.

Paylaşılan video, hemen hemen tüm sızıntıların söylediği gibi üçlü bir arka kamera kurulumu gösteriyor. Kamera modülü, Huawei Mate 20’daki benzer bir şekilde kare tasarıma sahip fakat lensler her köşeye bir tane olacak şekilde değil, ikisi köşeye biri ortaya olacak şekilde üçgen biçiminde şekillendirilmiş.

Videoya göre Apple, ön kameraya ciddi bir iyileştirme gerçekleştirecek ve 12MP çözünürlüğünde bir FaceTime kamerası sunacak. Ayrıca Lightning girişinin yerini USB Type-C girişine bıraktığı görülüyor. Üç iPhone modelinin ekran boyutları ise iPhone Xs ikilisi ve iPhone XR’daki ile aynı olacak.




AGM İlk 5G Telefonu Olan AGM X5’i Duyurdu
AGM İlk 5G Telefonu Olan AGM X5’i Duyurdu

Sadece amiral gemisi modellerini değil, aynı zamanda yerleşik 5G yongasına sahip orta sınıf ve uygun fiyatlı modelleri de gördüğümüz için 5G dönemi hızla zemin kazanıyor. Dayanıklı...

SpaceX, Mars’ın etrafını Starlink benzeri uydularla donatacak
SpaceX, Mars’ın etrafını Starlink benzeri uydularla donatacak

SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Mars’ı yaşanabilir bir gezegen haline getirerek kolonileştirmek istemesi bir sır değil. SpaceX’ten son günlerde Kızıl Gezegen ile ilgili dikkat çeken bir...

Dünyanın En Eski Webcam'i Ay Sonunda Görevini Sonlandıracak
Dünyanın En Eski Webcam'i Ay Sonunda Görevini Sonlandıracak

İlkler çoğu zaman unutulmaz olsa da bazı ilklerin farkında bile olamayabiliyoruz. Bu da tanımımıza uyacak türden bir olay. İnternet üzerinde canlı yayın yapan ilk webcam FogCam, bu ayın...