Android Kullanıcıları, Daha Rahat İşlerine Konsantre Olacak

ActionDash 3.0’ın yeni Focus modu sayesinde Android kullanıcıları, Facebook veya Instagram gibi uygulamalarda dikkatiniz dağılmadan işlerinize yönelmenizi kolaylaştıracak.


Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen I/O 2019 etkinliğinde Google, Android Q’nun Dijital Denge uygulamasına Focus modunu getireceğini ve bu sayede dikkat dağıtan uygulamaları bloke edebileceğinizi duyurmuştu. Ancak bu özelliği Android Q’dan önce elde etmenizin bir yolu daha var.

ActionDash’in 3.0 güncellemesi ile birlikte, Dijital Dengeyi veya Android Q’yu beklemeden Focus özelliğine kavuşabileceksiniz. Sizin seçtiğiniz uygulamalar (Facebook, Twitter, Instagram vb.) Focus modundayken geçici olarak erişime kapatılacak ve açmaya çalıştığınızda aşağıdaki gibi bir ekran belirecek.

Bunun yerine sadece uygulamanın kullanım süresini sınırlamak isterseniz bunu da gerçekleştirebiliyorsunuz. Sadece uygulamayı kullanmak için belirli bir süre girin, ardından limiti aştığınızda o uygulamaya bulunduğunuz gün içerisinde bir daha erişim sağlayamayacaksınız.

ActionDash uygulaması, şu anda Google Play Store’da ücretsiz durumda ve herhangi bir verinizi kopyalamaya çalışmıyor. Bunun yerine bilgiler cihazınızda saklı kalıyor. Ayrıca uygulama, veriyi Android işletim sisteminden çektiği için de gereksiz batarya tüketimi yapmıyor.




Huawei MateBook X, Türkiye'de ön satışa çıktı
Huawei MateBook X, Türkiye'de ön satışa çıktı

Çinli teknoloji devi, Huawei MateBook X cihazını Türkiye için satışa sundu. Huawei MateBook X Türkiye fiyatı belÇin merkezli teknoloji devi Huawei, akıllı telefonlarda olduğu kadar...

İPad Pro’nun SoC’sine Sahip Apple TV (2020), 8 Aralık’ta Piyasaya Çıktı
İPad Pro’nun SoC’sine Sahip Apple TV (2020), 8 Aralık’ta Piyasaya Çıktı

(Via LeaksApplePro tarafından sızdırılmış gibi wccftech Twitter’da), yeni Apple TV bir spor olacak A12Z Biyonik SoC’u . Anımsarsanız bu, iPad Pro 2020 modeline güç veren...

Note 10'da Tuşlara İşlev Atayabileceğiniz Uygulama
Note 10'da Tuşlara İşlev Atayabileceğiniz Uygulama

Samsung Galaxy Note 10 kullanıcıları, toplanın! Telefonunuzda bulunan her bir tuşu kendiniz özelleştirebileceğinizi ve istediğiniz programı açmasını sağlayabileceğini biliyor muydunuz?...