Pixel 3a ve 3a XL’nin Ön Kamerasına Playmoji Desteği Geliyor

Google Pixel 3a ve 3a XL’nin arka kamerasında kullanılabilen artırılmış gerçeklik emojileri, gelecek bir güncellemeyle ön kameraya da eklenecek.


Pixel 2 ve 2 XL piyasaya sürüldüğü zaman Google; ön ve arka kameralarda artırılmış gerçeklik emojilerini kullanabildiğiniz ‘Playground’ özelliğini tanıtmıştı. Doğal olarak ‘playmoji’ olarak adlandırılan bu emojiler, Google’ın yeni piyasaya sürdüğü Pixel 3a ve 3a XL’nin kamerasına da taşındı.

Şimdilik playmojiler Pixel 3a ailesinin sadece ana kameralarında kullanılabiliyor. Pixel 3 ve 3a’nın ana kamerası arasında bir fark yok ancak ön kameralar oldukça farklı. Google, bu özelliğin gelecek bir güncellemeyle Pixel 3a’nın ön kamerasına da geleceğini duyurdu.

Playground desteğinde değişikliğe giden şirket, bu güncellemenin ne zaman geleceğine dair net bir bilgi vermedi. Önümüzdeki günlerde güncelleme hakkındaki gelişmeleri takip ederek sizlerle paylaşıyor olacağız.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu
Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu

Asus ve Tencent'in Weibo hesabından yapılan açıklamaya göre iki şirket, ROG Phone 2'nin geliştirilmesi için ortaklık kurdu. ...

OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı 2021
OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı 2021

OPPO, garip akıllı telefon tasarımları geliştirmesiyle tanınır. Aslında, şirket geçen sene katlanabilir ekranlı OPPO X 2021’e sahip bir akıllı telefon duyurdu . Ayrı olarak ara...

Microsoft, ‘Yapılacaklar’ı Mac Cihazlara Getirdi
Microsoft, ‘Yapılacaklar’ı Mac Cihazlara Getirdi

Daha önce iOS, Android ve Windows gibi platformlarda bulunan Yapılacaklar uygulaması, Mac platformuna da geldi. ...