Fortnite’a Yeteneğe Göre Eşleşmeler ve Botlar Geliyor

Fortnite, oyunda köklü sayılabilecek iki değişikliğe gidiyor. Bu değişikliklerden ilki, oyuncuların artık yeteneklerine göre eşleşmelerini sağlayacak olan özellik. Diğeri ise oyuna botların eklenmesi.


Epic Games, Fortnite eşleşmelerinde önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Oyunun bir sonraki büyük güncellemesi olan v10.40’ta gelecek olan yenilikler konusunda firma açıklamalar yaptı. Epic, battle royale oyununda şimdiye kadar çok da değişiklik yapmadığı rekabetçi oyun modunda önemli bir farklılık yapmaya hazırlanıyor. 

Fortnite’ta artık eşleşmeler yeteneğe göre olacak

fortnite eşleşme

Firma, oyuncuların geçmiş yıllarda çok geliştiğini söyleyerek yeni bir eşleşme sistemini dile getirdi. Oyunda artık oyuncular kendi yetenek seviyelerine göre eşleşecek. Maçların daha adil olacağını söyleyen şirket, kendi yetenek seviyenize yakın rakiplerle eşleşeceğinizi duyurdu. 

Bu, oyun için oldukça önemli bir gelişme ve standart maç modunu bile alışılmışın dışına çıkarabilir. Oyunun daha rekabetçi hale gelmesi, oyunun yayıncıları için de işleri olduğundan farklı hale getirecektir. Epic, daha önce yaptığı açıklamada farklı seviyelerden oyuncuların mücadelesini sağlayacağını söylemişti. Yani bir noktada firma kendini yalanlamış oldu. 

Üst düzey oyuncular bu durumdan şikayetçi. Epic de bu yüzden biraz geri adım attı ve mekaniğin etkilerini azalttı. 

Fortnite’ta artık botlarla pratik yapmak mümkün

fortnite bot

Fortnite oyuncularının en büyük şikayetlerinden biri de oyunda yeterince pratik yapamamak idi. Fortnite gün geçtikçe daha yerleşik bir e-spor haline geliyor ve insanlar daha fazla pratik yapmak istiyor. Bu amaçla da Fortnite’a 11. sezonda botlar eklenecek. Bu botlar gerçek oyuncular gibi davranacak ve oyuncuların gelişimine yardımcı olacak. Oyuncunun beceri seviyesi arttıkça botlar da daha nadir karşısına çıkacak. Yani bu sistem ile yeni eşleştirme sistemi bir arada çalışacak. 

Büyük ihtimalle botlar yalnızca en düşük yeteneğe sahip oyuncuların karşısına çıkacak ve onların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Botlar, rekabetçi oyunlar olan arenalarda olmayacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




JPG ve JPEG Dosyaları Arasındaki Fark Nedir?
JPG ve JPEG Dosyaları Arasındaki Fark Nedir?

Görsel dosyaları incelediğimiz zaman JPG ve JPEG uzantılarıyla karşılaşıyoruz ancak bunların ne anlama geldiğini gerçekten biliyor muyuz? Bugün sizler için bu iki kavramı inceledik. ...

Android 12 Geliştirici Önizlemesi: bir sonraki işletim sistemi sürümünde değişiklikler, eklemeler 2021
Android 12 Geliştirici Önizlemesi: bir sonraki işletim sistemi sürümünde değişiklikler, eklemeler 2021

Dahili olarak ‘Snow Cone’ olarak kodlanan Android işletim sisteminin bir sonraki sürümü, ilk adımlarını Google’ın kısa müddet önce Android 12 OS’nin Geliştirici Önizlemesini...

Assassin's Creed: Unity, Yüzlerce Olumlu Yorum Aldı
Assassin's Creed: Unity, Yüzlerce Olumlu Yorum Aldı

Ubisoft, Pazartesi günkü yangının ardından restorasyon çalışmalarına yardımcı olması için 50.000 dolar bağışta bulunmuştu ve oyunu kısa bir süreliğine PC için ücretsiz hale...