Huawei'nin Yeni Giriş Seviyesi Cihazı, TENAA'da Ortaya Çıktı

Son zamanlarda adını farklı farklı şekillerde duyduğumuz Çinli teknoloji devi Huawei, muhtelif seviyelerde akıllı telefonlar üretiyor. Değişik piyasalardaki değişik insanlara hitap etmesi adına şirket, giriş seviyesinde yeni bir cihaz üretme hazırlığında.


AMN-AL10 kod adına sahip yeni bir cihaz, Çin'in TENAA kayıtlarında ortaya çıktı. Huawei'nin daha önce karşılaşmadığımız bu cihazın teknik özellikleri, giriş seviyesi bir telefon olduğunu ortaya koyuyor.

Temel seviye cihazlar denildiğinde Xiaomi'den sonra akla gelen ilk isim olan Huawei, böylece özellikle gelişmekte olan pazarlarda (Hindistan gibi) zaten yüksek olan payını daha da büyütmeyi ve gelirlerini artırmayı planlıyor.

Giriş seviyesi telefon, giriş seviyesi özellikler

AMN-AL10 adındaki yeni telefon, rakiplerine göre çok da öne çıkmıyor. 720p çözünürlüğünde 5,71 inçlik damla çentikli bir ekrana sahip olacak olan telefon, 3 GB RAM'e sahip olacak. Arka tarafta bir adet 13 megapiksellik kamera bulunurken önde ise selfie'ler için 5 MP'lik bir sensör yer alacak. Neredeyse -giriş seviyeleri dahil- her telefonda en azından 2 adet arka kamera görmeye alıştığımız için bu durum biraz "şaşırtıcı". 3000 mAh'lik batarya ile günü geçirecek olan AMN-AL10, Huawei'nin sene başında tanıttığı Y5 2019 cihazıyla benzer özelliklere sahip.

Yıllar önceki amiral gemileyle yarışabilecek teknik spesifikasyonları bulunduran telefon, teknolojinin nasıl geliştiğinin bir göstergesi konumunda. Cihazın Enjoy serisinin yeni bir ürünü olacağı tahmin edilirken siyah, kehribar rengi and turkuaz yeşili renklerinde geleceği düşünülüyor.




NVIDIA'nın 430.39 WHQL Sürücüsü Artık Windows 10 ile Uyumlu
NVIDIA'nın 430.39 WHQL Sürücüsü Artık Windows 10 ile Uyumlu

NVIDIA, sürücülerini Windows 10'un 2019 Mayıs güncelleştirmesine adapte etti. Yaklaşan...

Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store indirimlerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımızın bu haftaki bölümünde 8 ücretsiz oyun ve uygulamayla...

TSMC, 2 nm İşlemcilerin Ar-Ge Çalışmalarına Başlıyor
TSMC, 2 nm İşlemcilerin Ar-Ge Çalışmalarına Başlıyor

Tayvan merkezli, 50 binden fazla çalışanı olan, dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi olma ünvanına sahip olan TSMC; 2 nm işlemcilerle ilgili Ar-Ge çalışmalarına...