Nokia 9 PureView Kurumsal Android Olarak Tavsiye Edildi

Nokia'nın yeni amiral gemisinin iddialı bir çıkış yapacağı attığı adımlardan belli oluyor.


Aylardır süregelen söylentiler doğrultusunda neredeyse tüm özelliklerini bildiğimiz Nokia 9 PureView, nihayet bu ayın sonunda tanıtılıyor. 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi 2019'da (MWC 2019) tanıtılması beklenen Nokia 9 PureView, Nokia'nın oldukça iddialı olduğu bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Lanse edilmesine iki haftadan az bir zaman kala Nokia 9 PureView'e ait özellikler ve fotoğraf, Android Enterprise Recommended (Kurumsal Android Tavsiye) internet sitesinde yayınlandı. 6 inçlik, 18:9 en boy oranında ekrana sahip olan cihaz, gücünü Qualcomm'un üst düzey Snapdragon 845 yonga setinden alıyor.

İnce çerçevesiyle dikkat çeken akıllı telefonun en büyük özelliği ise tam 5 adet arka kameraya sahip olması. 4 GB RAM'in yanında 128 GB depolama kapasitesini kullanıcılarına sunacak cihazın, 6 GB RAM'li bir modelinin de piyasaya sürülmesi bekleniyor. 4.000 mAh batarya kapasitesi ve Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan Nokia 9 PureView, 800 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Anket: Hangi İnternet Tarayıcısını Kullanıyorsunuz?
Anket: Hangi İnternet Tarayıcısını Kullanıyorsunuz?

İnternet deneyiminin giderek kişisel bir hale geldiği, kendi zevk ilgi alanlarımıza göre içeriklere yönlendirildiğimiz sanal bir dünyadayız. Peki bu dünyaya giriş biletini hangi gişeden...

Yapay Zeka Konuşma Şeklimizi Değiştirecek mi?
Yapay Zeka Konuşma Şeklimizi Değiştirecek mi?

Her geçen gün biraz daha haşır neşir olduğumuz şeylerin arasına yapay zekalar da eklendi. Özellikle Apple'ın Siri'si ve Google Asistan gibi her an elimizin altında olan asistanlarla...

Xiaomi, MIUI 11’e Uygulama Çekmecesi Getiriyor
Xiaomi, MIUI 11’e Uygulama Çekmecesi Getiriyor

Xiaomi kullanıcılarının uzun süredir beklediği uygulama çekmecesi, MIUI 11 güncellemesi ile birlikte geliyor. ...