Steam Fiyatı 10 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Valve'ın Steam platformunda 10 TL olan Last Horizon isimli oyun, indiegala platformunda ücretsiz oldu.


Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle de genç takipçilerimiz okullarının tatil olacak olmasıyla birlikte yeni oyun arayışlarına girmeye başladılar. Aslında şu an için çok sayıda büyük oyun olsa da kimileri yeni bir deneyim içerisine girebiliyor. Steam üzerinde 'Çoğunlukla Olumlu' olarak nitelendirilen ve fiyatı da 10 TL olan Last Horizon isimli bir oyun, indiegala oyun platformu üzerinde tamamen ücretsiz oldu.

Minimal bir uzay ortamında geçen oyunda ufak bir maceraya atılıyorsunuz ve önünüze geçen engelleri aşarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunu nasıl ücretsiz olarak edinebileğinize geçmeden önce oyunu tanıtan bir videoyu paylaşalım;

Oyuna ücretsiz sahip olmak isterseniz, ilk olarak burada bulunan bağlantıya erişmeniz gerekiyor. Burada sisteme giriş yapmanız için gereken bir ekran sizleri bekliyor olacak.

Burada Google ya da Facebook hesabınızla giriş yapabileceğiniz gibi sisteme doğrudan mail adresinizi ve kişisel bilgilerinizi vererek de üye olabiliyorsunuz. Sisteme giriş yaptıktan sonra sizi ana sayfaya yönlendiriyor ancak oyun doğrudan hesabınıza gelmiyor. Bunun için bir kez daha burada bulunan bağlantıya gitmeniz gerekiyor. Bu bağlantıya tıkladıkdan sonra ekranın alt kısmında bulunan 'Add to Library' yazan yere tıklamanız gerekiyor. Bu işlem sonucunda oyun indiegala kütüphanenize eklenmiş oluyor.

Profil sayfanızda sizi yukarıdaki gibi bir ekran karşılıyor. Bu ekranda bulunan 'SHOWCASE LIBRARY' menüsü altından oyunun kendi işletim sisteminiz için oluşturulmuş olan sürümünü indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.




Windows 10 İçin Yeni Bir Önizleme Sürümü Yayınlandı
Windows 10 İçin Yeni Bir Önizleme Sürümü Yayınlandı

Microsoft'un yayınladığı yeni Windows 10 önizleme sürümü, özellikle de ikisi bir arada tablet kullanıcılarının işlerini fazlasıyla kolaylaştıracak özelliklerle geliyor. Sürüm...

Apple iOS 13.7 Betasını yayınladı
Apple iOS 13.7 Betasını yayınladı

Dünyanın şu andaki en değerli teknoloji firması olan Apple, iOS 13.7 işletim sistemi versiyonunu geliştiriciler için yayınladı. Yeni versiyonda bazı dikkat çekici değişiklikler var.

Huawei’in Akıllı Hoparlörü Sound X’in Özellikleri Belli Oldu
Huawei’in Akıllı Hoparlörü Sound X’in Özellikleri Belli Oldu

Çinli teknoloji devi Huawei’in bir süredir üzerinde çalıştığı akıllı hoparlörünün tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı. Görünüşü itibarıyla Apple HomePod'a oldukça...