İddia: Samsung, Galaxy S10'u 20 Şubat'ta Tanıtacak

Yılın en ihtişamlı lansman etkinliklerinden biri olacak The Next Galaxy etkinliğinin hangi tarihte ve hangi şehirde gerçekleştirileceği belli oldu.


Akıllı telefon endüstrisi ve tüketiciler büyük bir merak için Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S10 serisini beklerken, daha önce gerçekleştirdiği tutarlı sızıntılarla ünlü olan Ice Universe, Galaxy S10 ailesinin de tanıtılacağı ‘The Next Galaxy’ etkinliğinin tarihini Twitter üzerinden paylaştı.

Ice Universe’in tweetine göre Galaxy S10 serisi, yeni nesil Galaxy Watch, yeni nesil Dex (muhtemelen) ve birkaç yeni Samsung ürününün daha tanıtılacağı The Next Galaxy etkinliği, 20 Şubat 2019 tarihinde Birleşik Devletler’in Kaliforniya eyaletinde bulunan San Francisco kentinde düzenlenecek.

Elbette ki Samsung resmi etkinlik davetiyelerini gönderene kadar bu bilginin doğruluğunu onaylayamıyoruz. Fakat şu ana kadar gerçekleşen tüm sızıntıların Galaxy S10 serisinin Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2019’da Barcelona’da tanıtılacağını söylediğini düşünürsek Ice Universe’ın beklenmedik bir tarih ve konumu işaret ettiğini söyleyebiliriz.




Sony, Uygunsuz  Kullanıcı Adlarını Değiştiriyor
Sony, Uygunsuz Kullanıcı Adlarını Değiştiriyor

İçerisinde uygunsuz kelimeler bulunan kullanıcı adları Sony tarafından anında değiştirilecek. ...

Android Mesajlar Uygulaması 500 Milyon İndirmeyi Geçti
Android Mesajlar Uygulaması 500 Milyon İndirmeyi Geçti

Google'ın çoğu cihazda yüklü olarak gelmeyen Mesajlar uygulaması, Play Store'da 500 milyon indirmeyi geçmeyi başardı. ...

Huawei, Tedarikçilere Bu Yıl Yalnızca 70 İla 80 Milyon Akıllı Telefon Satmayı Beklediğini Söyledi 2021
Huawei, Tedarikçilere Bu Yıl Yalnızca 70 İla 80 Milyon Akıllı Telefon Satmayı Beklediğini Söyledi 2021

Bir noktada Samsung’u dünyanın en büyük akıllı telefon satıcısı olarak geçmeye yaklaştıktan sonra Huawei şimdi yeni bir gerçekle uzlaşıyor. Azalan çip arzıyla ve AMERİKA...