Samsung Galaxy Note 8 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi

Samsung’un yeni telefonlarının gelmesine kısa bir süre kala, Samsung Galaxy Note 8’ler stabil bir Android Pie güncellemesi almaya başladı.


Samsung’un çeşitli telefonları Android Pie 9.0 güncellemesi almıştı. Galaxy Note 8 kullanıcıları ise uzun süredir bir güncelleme bekliyorlardı.

Bulgaristan ve Slovakya’da yaşayan Galaxy Note 8 kullanıcıları sonunda bekledikleri güncellemeye kavuştu. Güncellemeyle birlikte Samsung’un tek el kullanımına özel olarak hazırladığı One kullanıcı arayüzüne kavuşan Galaxy Note 8’ler, aynı zamanda Şubat 2019 Android güvenlik güncellemesinden de faydalanacaklar. Güncellemenin boyutu ise 571 MB olacak.

Güncelleme ilk olarak geçen ay başlayan beta programına katılan kullanıcılar için yayınlanacak. Oreo kullanan kişiler de telefonlarını güncelleme şansına sahip olacak.

Güncellemeye dair resmi bir changelog yayınlanmamış olsa da arayüzün One UI olacağı bilgisi kesin.

Android Pie güncellemesi alıp almadığınızı kendiniz kontrol etmek isterseniz, Ayarlar > Yazılım Güncellemeleri > Güncellemeleri Elle İndir yolunu izleyebilirsiniz. Güncelleme gözüküyorsa, yazılım güncellemesi kısmından indir ve kur seçeneğiyle kendiniz telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.




Samsung’tan Sevindirici Güncelleme Kararı Geldi! 2021
Samsung’tan Sevindirici Güncelleme Kararı Geldi! 2021

Samsung, Android güvenlik aktüelleme ile ilgili kullanıcılarını çok sevindirecek bir karara imzaladı. Şirket paylaştığı ilanda, bundan böyle Galaxy serisi akıllı telefon modellerine...

WhatsApp'a 15 Dakika Boyunca Erişim Sağlanamadı
WhatsApp'a 15 Dakika Boyunca Erişim Sağlanamadı

Bugün saat 21.15 sularında WhatsApp'ta bir bağlantı sorunu meydana geldi. Problemin çözülmesi ise yaklaşık 15 dakika sürdü. ...

Intel’in Piyasaya Sürülmemiş İ7-11700k’si Almanya’da Satılıyor ve Gönderiliyor! 2021
Intel’in Piyasaya Sürülmemiş İ7-11700k’si Almanya’da Satılıyor ve Gönderiliyor! 2021

Alman perakendeci Mindfactory, bir günden fazla bir müddet süresince yayınlanmamış ve habersiz Intel Core i7-11700K listelenen satıldı . Şimdi, Alman forumlarındaki meraklılar, yeni nesil...