Sızıntılara Göre Xiaomi Mi A3 Geliştirme Evresinde

XDA Developers’ın açıklamalarına göre Xiaomi Mi A3 telefonu geliştirme evresinde olabilir.


Geçtiğimiz günlerde XDA Developers editörü Mishaal Rahman, yeni çıkacak akıllı telefonların ve tabletlerin kod adları ve özellikleriyle ilgili araştırmalar yapıyordu. Rahman’dan gelen son bilgilere göre Huawei tabletlerinin yanı sıra bir adet Xiaomi cihazının da ortaya çıkması olası.

Bamboo_sprout, cosmos_sprout ve Pyxis kod adlı üç adet cihazla karşılaşılan Rahman, Xiaomi Mi A3’ün geliştiriliyor olduğunu belirtti. Bu iddiasını da ‘sprout’ ekinin genellikle Xiaomi’nin Android One telefonlarında bulunduğu bilgisiyle destekleyen Rahman, örnek olarak Mi A1 (tissot_sprout), Mi A2 (jasmine_sprout) ve Mi A2 Lite (daisy_sprout) cihazlarını gösterdi. Tüm bu bilgilerin ışığında Xiaomi Mi A3’ün geliştirildiğini söyleyebiliriz.

Üç cihazın da Qualcomm’un Snapdragon 700 serili yonga setini kullandığını belirten Rahman, cihazların Çin dışında satılabileceğini de ifade etti.

Snapdragon 700 serisi işlemciler Snapdragon 730/730G yongalar gibi benzerleriyle geliştirildi. 8 nm’lik bir mimari kullanan işlemciler 2 adet büyük, 6 adet de küçük çekirdeğe ev sahipliği yapıyor. Kullandığı 2 adet Kryo 470 (A76) çekirdeklerinin yanı sıra 6 adet Kryo 470 (A55) ile GPU olarak Adreno 618 kullanıldığında sırasıyla 2,2 GHz ve 1,8 GHz’lik hızlara çıkabiliyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




En Uygun Fiyatlı BIMcell Tarifeleri - 2019
En Uygun Fiyatlı BIMcell Tarifeleri - 2019

En güncel ve en uygun Bimcell paketlerini, tarifelerini, "Bimcell TL yükleme nasıl yapılır" sorusunun yanıtını içeren geniş bir makale hazırladık. Eğer telefon görüşmelerine çok para...

Netflix, 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' Filmini Satın Aldı
Netflix, 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' Filmini Satın Aldı

YouTube Türkiye'nin önde gelen isimlerinden Enes Batur'un 2018 yılının başında vizyona giren filmi 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' hakkında bugün önemli bir gelişme yaşandı. Filmin...

İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz
İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz

GTA hayranları serinin bir sonraki oyunu GTA VI için büyük heyecan içerisindeler. İnternette ortaya çıkan bilgilere göre yolumuz yeniden ABD’nin doğu kıyısına düşecek. ...