Mozilla, Reklamsız Haber Servisini Test İçin Hazırlıyor

Mozilla’nın tamamen reklamsız olacak olan haber servisi aboneliği sisteminin ücreti aylık 5 dolar olacak.


Mozilla, Apple News ile rekabet edecek olan reklamsız haber servisi üzerinde üç ay içerisinde büyük bir ilerleme kaydetti. Çeşitli kaynaklara göre şirket, bazı kullanıcılara servisin beta sürümünü test etmeleri için davetiye gönderdi. Mozilla bu servise “Firefox Ad-free Internet (Firefox Reklamsız İnternet)” adını veriyor. Yani kullanıcılar bu servise abone oldukları takdirde hiçbir şekilde reklama maruz kalmayacaklar.

mozilla firefox reklamsız internet

Servis, kullanıcılara aylık 5 dolara (şu an ki kur ile 28,14 TL) mâl olacak. Mozilla’nın dediğine göre ödediğiniz ücret, şirketin kendini payını almasından sonra ziyaret ettiğiniz sitelere eşit olarak paylaştırılacak. Bu sayede onlar da daha çok gelir elde edip size daha iyi içerik sunabilecekler.

Apple’ın News uygulaması iyi bir çizelge üzerinde ilerliyor ve aylık on milyonlarca kullanıcıya sahip. Kullanıcıların bu yeni ücretli haber servisi alternatifine yönelip yönelmeyeceğini önümüzdeki zamanlarda göreceğiz. Muhtemelen bu, Mozilla’nın servisinin ne kadar kolay erişilebildiğine ve ortaklarına bağlı olacaktır.




Açık Kaynaklı Emoji Sistemi: OpenMoji
Açık Kaynaklı Emoji Sistemi: OpenMoji

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte kullanımı artan emojiler artık yeni bir dil oluşturacak seviyeye geldi. Yeni açık kaynaklı emoji sistemi OpenMoji bu dili geliştirmek için...

Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde render görüntüleri ortaya çıkan Samsung Galaxy A50'ye dair yeni detaylar ortaya çıktı. ...

Steam Fiyatı 49 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Steam Fiyatı 49 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 49 TL'lik fiyat etiketiyle oyunculara sunulan Age of Wonders III, Humble tarafından kısa süreliğine ücretsiz olarak erişime açıldı. ...