Samsung. Android 10 One UI 2.0 Beta Programını Aktifleştirdi

Samsung, Android 10 işletim sistemine sahip olan Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerine yeni özellikler getirecek olan One UI 2.0 betasını getirdi. Hakkında birçok söylenti çıkan One UI 2.0 beta programı sonunda aktif hale getirildi.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi akıllı telefonları için beklenen beta programını devreye soktu. Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modelleri için başlatılan bu program, Android 10 One UI 2.0 beta programı.

Bir süredir Samsung'un Android tabanlı arayüz sistemi One UI'ın yeni sürümü One UI 2.0'ın beta programının erteleneceği konuşuluyordu. Beta programı bugün şirketin yerel marketi Güney Kore'de yayınlandı. Samsung, şimdilik yalnızca 1000 slot yer ayırdı ancak şirket Pazartesi gününden itibaren beta programını daha çok kullanıcının hizmetine sunacak.

Almanya ve ABD için de yayınlanması bekleniyor

Samsung One UI 2.0

Beta programı şimdilik yalnızca Güney Kore'de aktif olsa da Pazartesi gününden itibaren Almanya ve ABD içerisinde de yayınlanacağı düşünülüyor. Bunun resmi bir bilgi olmadığını ve şirket tarafından duyurulmadığını söylemekte fayda var. Program aktifleştirildiği zaman yapılması gereken tek şey ise Samsung Members uygulamasında One UI 2.0 beta programına katılmak.

Google'ın yeni hareketli navigasyon öğelerini telefona getiren One UI 2.0, birkaç görsel değişikliğe de el atacak. Bunun yanı sıra bazı performans iyileştirmelerini de içinde barındıracağı söylenen One UI 2.0 henüz beta aşamasında olduğu için köklü değişikliklere imza atmayacak.




Fortnite'ta Balık Tutarken Oyunun En Güçlü Silahı Bulunuyor
Fortnite'ta Balık Tutarken Oyunun En Güçlü Silahı Bulunuyor

"Fortnite: Chapter 2"nin en çok konuşulan özelliklerinden bir tanesi balık tutmak oldu. Oyunseverler balık tutarken, "Mythic Goldfish" isimli nadir bir silahı yakalayabiliyorlar. Bu silah,...

İnternet Ortamında En Çok Kullanılan Şifreler Belli Oldu
İnternet Ortamında En Çok Kullanılan Şifreler Belli Oldu

Yapılan araştırmalar sonucunda kullanıcıların en çok tercih ettiği şifrenin '123456' olduğu belirlendi. ...

P30 Pro, Kamera Merkezli İki Yeni Özelliğe Kavuşuyor
P30 Pro, Kamera Merkezli İki Yeni Özelliğe Kavuşuyor

Huawei P30 Pro için şirketin yayınladığı son güncelleme, kamera merkezli iki yeni özellik getiriyor. Biri çift video kaydı, diğeri ise AR tabanlı bir ölçüm uygulaması. ...