WhatsApp, Bildirimden Ses Kaydı Dinleme Özelliğini Deniyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WABetaInfo'nun verdiği bilgilere göre yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Bildirimler üzerinden mesajları, gelen görselleri ve çıkartmaları görebilen kullanıcılar, yakın zamanda sesli mesajları da uygulamaya girmeden dinleyebilecek.


Kullanıcıların uygulamaya girmeden gelen mesajları görmesine imkan sağlayan ön izleme özelliği, sesli mesajları da uygulamaya girmeden açma konusu üzerine geliştiriliyor. Geliştirilmiş bildirimlerin ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi bulunmasa da nasıl görüneceğine dair bir ekran görüntüsü bulunuyor.

WABetaInfo, Twitter üzerinden paylaştığı ekran görüntüsüyle WhatsApp'a gelecek olan yeni bildirimlerini gösterdi. Şu an için hâlâ geliştirme sürecinde olduğu söylenen özelliğin iOS işletim sisteminde görüldüğü de belirtildi. WABetaInfo, bu özellikle birlikte WhatsApp kullanıcılarının sesli mesajları bildirim panelinde görüntüleyebileceklerini de ekledi. Şu an için bu özelliğin ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi bulunmuyor.

whatsapp

Tabii ki özelliğin ne zaman çıkacağına dair net bir bilgi bulunmaması, tahminlerin belirmeyeceği anlamına gelmiyor. Bilgiyi ortaya çıkaran kişi, yakın zamanda WhatsApp'a gelecek olan büyük güncellemeyle birlikte bildirim panelinden sesli mesajları oynatma özelliğinin de geleceğini düşündüğünü belirtti. Ayrıca Eylül güncellemesiyle birlikte WhatsApp'ın karanlık moda kavuşacağı da bildirildi.

Bildirimlere geri dönecek olursak WhatsApp, son olarak uygulaması içerisinde bulunan çıkartmaları bildirim olarak görüntüleme özelliğini iPhone'lar için yayınladı. Kullanıcılar aynı zamanda gelen bildirime basılı tutarak gelen çıkartmayı tam boyutlu olarak da görebiliyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




OnePlus 7 Pro İlk Günden Çizilme Testine Girdi (Video)
OnePlus 7 Pro İlk Günden Çizilme Testine Girdi (Video)

JerryRigEverything, tanıtılalı henüz 24 saat olmayan OnePlus 7 Pro'yu zorlu bir çizilme testine maruz bıraktı. ...

Google, 3 Aralık’ta çekirdek algoritma güncellemesini yayınladı
Google, 3 Aralık’ta çekirdek algoritma güncellemesini yayınladı

Google, çekirdek algoritma güncellemesinin 3 Aralık’ta yayınlandığını resmen duyurdu. Her zaman olduğu gibi yaptığı güncelleme duyurusunda içerik kalitesinin önemine vurgu yapan...

EMUI 10'un Hangi Telefona Ne Zaman Geleceği Açıklandı
EMUI 10'un Hangi Telefona Ne Zaman Geleceği Açıklandı

IFA 2019 etkinliklerinde yeni arayüzü EMUI 10'la ilgili açıklamalarda bulunan Huawei, EMUI 10'un hangi cihazlar için ne zaman kullanıma sunulacağını açıkladı. ...