Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Uygulamalar

Bu haftaki App Store indirimlerinden seçtiğimiz ücretsiz uygulamaları sizlerle paylaşacağımız haberimize hoş geldiniz.


Bir ücretsiz uygulama listesiyle daha karşınızdayız. Bugün sizlerle paylaşacağımız ücretsiz iOS uygulamalarını indirirken acele etmenizde fayda var çünkü indirimler kısa süreliğine geçerli olacak. İşte bu haftanın ücretsiz iOS uygulamaları.

Calcvier – Keyboard Calculator

Normal fiyatı: 5,64 TL

Calcvier, klavyenizi hesap makinesine çeviren bir uygulama. Uygulama, hesap makinesini klavye uygulamasının içine gömüyor ve hesap yapmak için uygulamalar arasında geçiş yapmanıza gerek kalmıyor. Uygulamayı aktifleştirmek için Ayarlar > Genel > Klavye > Klavyeler > Yeni klavye ekle > Calcvier adımlarını uygulamanız gerekiyor.

Flowing – Meditation in Nature

Normal fiyatı: 11,34 TL

Meditasyon yapanlara hitap eden Flowing ile odaklanmanızı ve üretkenliğinizi artırabilirsiniz. Uygulamada yer alan üç besteyi Hollywood’a besteler yapan David Bawiec yaparken uygulamanın içinde yer illüstrasyonları ise ünlü illüstratör Marie Beschorner oluşturdu.

monthly – easy personal budget

Normal fiyatı: 11,34 TL

Birçok kişinin kafasını kurcalayan "Maaşım daha yeni yatmıştı, ne ara bitti?" sorusuna cevap verebilecek bir uygulama olan aylık bütçe planlama uygulaması Monthly ile yaptığınız harcamaları kontrol edebilirsiniz.

Six Pack Abs + Fat Burn Diet

Normal fiyatı: 5,64 TL

Kış ayları biterken bu dönemde aldığımız fazla kilolarımızdan ve göbeğimizden kurtulmaya çalıştığımız bahar ve yaz ayları geliyor. 30 günlük bir program olarak hazırlanan bu uygulama ile göbek bölgenizde biriken fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Günlük dört farklı çalışmadan oluşan bir program sunan uygulamada ayrıca vücut kitle endeksi hesaplaması da bulunuyor.

Trace Heap – My Video Diary

Normal fiyatı: 28,43 TL

Adından da anlaşılacağı üzere video günlük uygulaması olan Trace Heap, günlük tutma alışkanlığını farklı bir boyuta taşıyor. Modern günlük olarak nitelendirebileceğimiz Trace Heap’te birçok filtre ile birlikte sunulan kamera özelliği ve videolarınıza ekleyebileceğiniz ses efektleri gibi birçok özellik de bulunuyor.

Bu haftanın App Store indirimlerinden seçtiğimiz uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Sizin de dikkatinizi çeken, indirime girmiş uygulamalar varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.




Fortnite, Bu Hafta Sonu İçin Balıkçılık Etkinliği Düzenliyor
Fortnite, Bu Hafta Sonu İçin Balıkçılık Etkinliği Düzenliyor

Battle Royale denilince günümüzde akla gelen ilk oyunlardan bir tanesi olan Fortnite’ta bu hafta sonu balıkçılık turnuvası etkinliği var. Hâlihazırda başlamış olan turnuva, 24 Kasım...

Hayallerimizi Süsleyen Katlanabilir Telefon Intel mi Olacak?
Hayallerimizi Süsleyen Katlanabilir Telefon Intel mi Olacak?

Son dönemin en popüler telefon teknolojilerinden katlanabilir telefonlardan Microsoft vazgeçmiş olsa da partnerleri hala şanslarını deniyor. ...

Çernobil, Bir Oyunda Yeniden Oluşturuluyor
Çernobil, Bir Oyunda Yeniden Oluşturuluyor

Steam’in en çok satan oyunlarından biri olan Chernobylite, ilginç bir özelliğe sahip olduğunu doğruladı. Oyun geliştiricileri, 1986’da gerçekleşen Çernobil nükleer felaketinden sonra...