Apple, macOS Mojave 10.14.6 İçin Ek Yama Yayınladı

Apple yeni projelerle ilgilenirken bir yandan eski yazılım hatalarını düzelten güncellemeler yayınlıyor. Son günlerde Mac'lerde ortaya çıkan uyku modu sorunu yüzünden Apple, Mojave 10.14.6 için bir ek yama yayınladı.


Apple, 2019 Nisan ayında macOS Catalina'yı duyurmuştu. Birkaç gün önce 5. beta sürümü çıkan Catalina için Apple'ın büyük bir uğraş verdiği ortada. Apple, bir yandan yeni projesi Catalina'yi geliştirirken bir yandan da Mojave'deki hataları düzeltmeye devam ediyor. Apple, bugün kalıcı bir yazılım hatasını düzeltmek amacıyla macOS Mojave için küçük bir yazılım güncellemesi yayınladı.

Perşembe günü Apple, macOS Mojave 10.14.6 için bir ek güncelleme dağıtımını başlattı. Bu genel olarak küçük bir güncellemeydi ve özellikle birincil bir sorunu çözmeye yönelikti: uyku modundan uyanma performansını etkileyebilecek kalıcı bir yazılım hatası. Hata, bazı Mac'lerin olması gerektiği gibi uykudan uyanmamasına neden olabiliyordu.

macos mojave

Apple, MacOS Mojave 10.14.6’yı Temmuz ayının sonunda halka açmıştı. Güncellemek için Mac sahiplerinin "Sistem Tercihleri" ​​uygulamasını açmaları, ardından “Yazılım Güncellemesi"ni açmaları ve ekrandaki talimatları izlemeleri yeterli.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




3. Nesil AMD Threadripper'lar, Sene Bitmeden Tanıtılacak
3. Nesil AMD Threadripper'lar, Sene Bitmeden Tanıtılacak

AMD, yaptığı bir sunum sırasında üst düzey işlemcileri Ryzen Threadripper serisinin üçüncü neslini yıl sonuna kadar piyasaya sürmeyi planladığını doğruladı. Her ne kadar lansman...

Google, 670 Milyon Dolarlık Yeni Bir Veri Merkezi Kuracak
Google, 670 Milyon Dolarlık Yeni Bir Veri Merkezi Kuracak

Google, Finlandiya’da bir veri merkezi kurmak için 670 milyon dolar yatırım yapıyor. Google’ın bağlı olduğu Alphabet de medya ve dosya erişim talebini karşılayabilmek için büyük...

Microsoft'tan Telefonlarda Kullanılacak Oyun Kumandası
Microsoft'tan Telefonlarda Kullanılacak Oyun Kumandası

Microsoft, Project xCloud projesi kapsamında akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilecek olan yeni bir oyun kumandasının prototipini üretti. Üretilen prototip, akıllı telefon ve...