Galaxy Note10, 45 W Hızlı Şarj Desteğiyle Gelebilir

Ağustos ayında gelmesi beklenen Samsung Galaxy Note10’un resmi olarak gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, ancak telefon resmi olarak çıkış yapmadan önce bir takım sızıntılar ve söylentiler ortaya çıkmış durumda. Bu söylentilerden bir tanesi de Samsung Galaxy Note10’un 45 W’lık bir hızlı şarj desteğinin olacağı.


Note10’un hızlı bir şekilde şarj olacağı konusunda birçok iddia ortaya çıkmıştı, fakat şimdiye kadar Notw10'un ne kadar hızlı olacağı net olarak bilinmiyordu. Akıllı telefon piyasasının sızıntı uzmanı Ice Universe’ün, (@UniverseIce) Twitter’da paylaştığı bir görsele göre yeni telefon 45 W’lık bir hızlı şarj desteği sunabilir. Samsung Galaxy Note9’da bulunan 15 W’lık hızlı şarj desteğine göre oldukça iyi bir performans sunmaya hazırlanan Samsung Galaxy Note10, hızlı şarj teknolojisinin ne kadar gelişme gösterdiğinin de bir göstergesi olabilir.

Ice Universe’ün paylaştığı Tweet’e baktığımızda, arka planda şarj sembolü yer alırken görselde Leonardo da Vinci yer alıyor. Görselin alt kısmında ise 101101 sayısını görebiliyoruz. Söylentilere göre Note10 modelinin kod adı 'Da Vinci' olacak. 101101 sayısı ise ikili sistemde 45 anlamına geliyor.

Telefonun şarj hızı, şarj cihazının ne kadar güç sağlayabildiği ve telefonun ne kadar güç alabileceği ile ilgilidir. 45 W’lık bir destek muhtemelen Note10’u şarj hızları açısından zirveye yerleştirecektir, ancak henüz tam olarak yüzde 0’dan yüzde 100’e ne kadar sürede geleceğini bilemiyoruz. Örneğin, Huawei P30 Pro, 40 W hızlı şarj desteğiyle beraber gelmişti ve sadece 30 dakikada yüzde 0’dan yüzde 70’e gelebiliyor.

Samsung Galaxy Note10 ile ilgili sızan bu bilgilerin kesinliğini tam olarak bilemiyoruz, fakat Ice Universe’ün şu ana kadar yaptığı sızıntılara bakınca oldukça güvenilir bir haber olarak görünüyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




E3 ’in Yüz Yüze Etkinliği Şehir Turizm Kuruluna Göre İptal Edildi! 2021
E3 ’in Yüz Yüze Etkinliği Şehir Turizm Kuruluna Göre İptal Edildi! 2021

Dünya Covid ile savaşma ile ilgili doğru istikamette ilerlerken, bu sene bizzat bir E3 her vakit arzulu bir düşünce gibi geldi. Şimdi, LA City dokümanları fiziksel etkinliğin iptal...

Coolpad'in Yeni Cihazı N10 Pro, TENAA'da Ortaya Çıktı
Coolpad'in Yeni Cihazı N10 Pro, TENAA'da Ortaya Çıktı

Özellikle Uzak Doğu'da yakaladığı popülerlikle işlerini oldukça büyüten ve kendini revize eden Coolpad, yaptığı bazı açıklamalar ile yeni cihazı N10 Pro'yu gözler önüne serdi. ...

Android'de de Görmek İstediğimiz 10 iOS 13 Özelliği
Android'de de Görmek İstediğimiz 10 iOS 13 Özelliği

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Apple’ın WWDC lansmanında iOS 13 detaylı bir şekilde tanıtıldı. Biz de size bu özelliklerden Android işletim sisteminde de görmek istediklerimizi...