Samsung Galaxy Note10'da 3.5 MM Kulaklık Girişi Olmayacak

Samsung'un ilerleyen günlerde tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10'da 3.5 mm kulaklık girişinin bulunmayacağı, ortaya çıkan bir aparatın görüntüsüyle anlaşıldı.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz gün iPad Pro'nun en güçlü rakiplerinden birisi olan Galaxy Tab S6'yı tanıttı. Bu tablet modelinde 3.5 milimetrelik kulaklık girişini kaldıran Samsung, anlaşılan o ki ilerleyen günlerde tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10'da da 3.5 milimetrelik kulaklık girişini kullanmayacak.

Ortaya çıkan son görüntüler, Samsung'un Galaxy Note10'da 3.5 milimetrelik kulaklık girişinin olmadığını ortaya koyuyor. Kullanıcılar Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+'ın kulaklık girişini kullanmak için bir dönüştürücü kullanmak zorunda kalacaklar.

İşte ortaya çıkan o dönüştürücü aparat:

galaxy note10

Ortaya çıkan bu aparat, Samsung Galaxy Note10'da kulaklık girişinin bulunmayacağını açıkça ortaya koyuyor. Büyük bir ihtimalle Galaxy Note10, USB-C girişine sahip olan kulaklıklarla birlikte gelecek. Ayrıca Samsung, Galaxy Note10'u ön siparişle satın alan kullanıcılarına ücretsiz olarak Galaxy Buds gönderebilir. 

Ortaya çıkan bu aparatla birlikte Samsung, üst düzey akıllı telefonlarında kulaklık girişini tarihe gömecekmiş gibi görünüyor. Peki sizin bu konuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Samsung'un bu hamlesini nasıl yorumluyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.




Hi Level, Axen, Nexon Gibi TV’ler Neden Ucuz?
Hi Level, Axen, Nexon Gibi TV’ler Neden Ucuz?

Ülkemizde de dünya üzerinde olduğu gibi birçok farklı televizyon üreticisi bulunuyor. Bu üreticilerden kimisi pahalı kimisi ise ucuz ürünler satıyor. Hi Level, Axen ve Nexon gibi firmalar...

Witcher 3'ün Nintendo Switch'e Geleceği Tarih Belli Oldu
Witcher 3'ün Nintendo Switch'e Geleceği Tarih Belli Oldu

Nintendo Switch'e gelmesi uzun zamandır beklenen Witcher 3: Wild Hunt, şirketin Gamescom'da yaptığı açıklamalara göre 15 Ekim'de konsola çıkışını yapacak. ...

Çin'de Çocuklara Akşam 10'dan Sonra Oyun Yasağı Geldi
Çin'de Çocuklara Akşam 10'dan Sonra Oyun Yasağı Geldi

Çin yönetimi, gençlerin oyun bağımlılığını engellemek için yeni yasaklamalar getirdi. Çinli oyuncular, akşam 10'dan sonra veya günde 90 dakikadan fazla oyun oynayamayacak. ...