Samsung, 5G Destekli 'Kapaklı' Bir Telefon Geliştiriyor

Samsung'un genelde Çin piyasasına sürdüğü "Galaxy W" serisine yeni bir üye geliyor. Çin'de düzenlenen bir fuara afiş asan Samsung, kapaklı ve fiziksel tuşlu Galaxy W serisi için hazırladığı yeni modelini 5G bağlantısıyla uyumlu olarak hazırlıyor.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon sektörünün bir numarası. Şirket hem Galaxy Note ve Galaxy S serisi hem de orta segment olan Galaxy A serisiyle adından fazlasıyla söz ettiriyor. Ancak Samsung'un klasikleşmiş modelleri seven tüketiciler için hazırladığı bir de "Galaxy W" serisi bulunuyor.

Samsung'un genelde Çin piyasasına sürdüğü, diğer ülkelerde pek de görülmeyen bu serisi, kapaklı ve tuşlu bir yapıya sahip. Dokunmatik ekran teknolojisinin akıllı telefon sektörünün hakimi olduğu bir dönemde Samsung'un kapaklı ve tuşlu bir akıllı telefonu için mantık yürütmek zor ancak anlaşılan o ki teknoloji devi, Çinli tüketicilerin Galaxy W serisine olan ilgilerinden memnun. Bunun nedeniyse Samsung'un yeni bir Galaxy W üzerindeki çalışmalarını sürdürmesi.

Samsung Galaxy W2019

Samsung'un yeni bir Galaxy W serisi telefon modeli üzerinde çalıştığı, Çin'de düzenlenen bir fuarda ortaya çıktı. Hazırladığı bir afişle yeni telefon modelini duyuran Samsung, bu telefona da "Galaxy W20" ismini vermiş durumda. Cihazın isminde bulunan "20" sayısı, 2020 yılını temsil ediyor.

İşte Samsung'un Galaxy W20 afişi

Samsung afiş

Telefonun donanımsal özelliklerinin ne olacağı ve tüketicilere neler sunacağı bilinmiyor ancak paylaşılan posterdeki "5G" ibaresi dikkatlerden kaçmıyor. Buna göre Galaxy W20'nin 5G bağlantı desteği sunacağı söylenebilir.

Şirket geçtiğimiz yılın kasım ayında piyasaya sürdüğü Galaxy W2019 modelinde Snapdragon 845 işlemcisini kullanmıştı. Bu yıl için de akıllı telefon sektöründe nam salmış bir işlemci kullanması beklenen Samsung, çok büyük bir ihtimalle Galaxy W20'nin gücünü Snapdragon 855 veya Snapdragon 855+'tan sağlayacak.Telefonla ilgili belki de en kritik söylenti, depolama alanıyla ilgili. İddialara göre Galaxy W20, 512 GB depolama alanıyla gelecek.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy W2019'un fiyatı 1.200 dolar (yaklaşık 6.850 TL) seviyelerindeydi. Samsung büyük bir ihtimalle bu yıl da benzer bir fiyat politikası benimseyecek. Ancak yine de Galaxy W20 ile ilgili net bilgiler edinmek teknoloji devinin yapacağı açıklamaları beklemek gerekiyor.




Apollo 11 Görevini Görebileceğiniz Mobil Uygulama
Apollo 11 Görevini Görebileceğiniz Mobil Uygulama

Bu sene 50. yılını dolduran ve başarıyla Ay'a insanlı inişi gerçekleştiren ilk görev olan Apollo 11, artırılmış gerçeklik teknolojisi ile cep telefonlarımıza geliyor. ...

Yeni Vivo Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı
Yeni Vivo Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Akıllı telefon sektöründeki cihaz sayısı her geçen gün artıyor. Sektörde söz sahibi olan şirketlerden Vivo da bu sayıyı artıracak yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor....

Moto G7 Play, Snapdragon 625 İle Gelecek
Moto G7 Play, Snapdragon 625 İle Gelecek

Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Moto G serisinin bir üyesi olan Moto G7 Play'in Geekbench skoru açıklandı. Ortaya çıkan test sonuçlarında en dikkat çeken detay ise, Moto G7...