Efsaneler Efsanesi Contra Oyunu PlayStation 4'e Geliyor

Oyun tarihinin en ikonik arcade oyun serilerinden biri olan Contra, yeni bir sızıntıya göre PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch'e geliyor.


Japon oyun ve eğlence şirketi olan Konami tarafından Şubat 1987'de piyasaya sürülen ve yıllar içinde oyun dünyasının en unutulmaz oyunlarından biri olmayı başaran Contra için retro oyun severleri heyecanlandıracak gelişmeler yaşanıyor.

Oyun odaklı Alman perakendeci NetGames, web sitesinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için Contra ürünleri listeledi. Bu ürünlerin bir remake mi remaster mı yoksa bir ek paket mi olacağı şu an için bilinmiyor.

NetGames, teslim tarihini 24 Eylül 2019 olarak belirtirken oyunların 29 Eylül 2019’da erişime açılabileceğini söylüyor. Hem  PlayStation 4 hem Xbox One hem de Nintendo Switch için ürün fiyatı 34,95 euro olarak belirtiliyor.

Contra serisine ait son oyun, 2011 yılında Hard Corps: Uprising adıyla PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştü. Bu oyun ayrıca adında Contra bulunmayan ilk Contra oyunu olma özelliğine de sahipti.




Google, Chrome 76 ile Flash'ı Varsayılan Olarak Engelliyor
Google, Chrome 76 ile Flash'ı Varsayılan Olarak Engelliyor

Chrome 76 ile birlikte tarayıcısına bazı yeni özellikler getiren Google, Flash'ın tarayıcıda varsayılan olarak engellenmesini sağlıyor. ...

Amazfit, Türkiye Pazarında! 2021
Amazfit, Türkiye Pazarında! 2021

Türkiye’de bulunmayan, akıllı saatlerden tartılara, koşu bantlarından spor malzemelerine kadar spor ve sıhhat konulu yenilikçi tasarımlara sahip ürünleriyle dikkat çeken Amazfit, artık...

The Division 2'nin İlk Gün Güncellemesi 90 GB
The Division 2'nin İlk Gün Güncellemesi 90 GB

PS4'e 90 GB güncellemeyle gelecek olan The Division 2, Xbox One'a ise 50 GB güncelleme ile gelecek. ...