Yeni COD Oyunu, 200 Kişilik Battle Royal Modu ile Gelecek

Call of Duty serisinin son üyesi, sonbaharda piyasaya sürülecek. Bir yandan çalışmalar devam ederken diğer yandan da oyunla ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı. Buna göre oyunun hayatta kalma modunun haritası 200 kişiyle oynanabilecek kadar büyük olacak.


Her üyesiyle oyunseverlerin gönüllerinde taht kurmayı başarmış olan Call of Duty serisi, 25 Ekim tarihinde yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Ortaya çıkan son söylentiler, oyunun sahip olacağı ifade edilen hayatta kalma modu ile ilgili çok çarpıcı bilgiler içeriyor.

Söylentilere göre Call of Duty: Modern Warfare'ın hayatta kalma modunun haritası, Call of Duty: Black Ops 4'ün Blackout modu haritasından tam 3 kat daha büyük olacak ve 200 kişi aynı anda oyuna girecek. Hatta Activision'ın bu haritayı şimdilik 150 kişiyle test ettiği söyleniyor. 

Call of Duty: Black Ops 4'ün hayatta kalma modunda bulunan harita, hayatta kalma oyunlarının popüler örneklerinden bir tanesi olan Fortnite'ın haritasına yakın bir büyüklükte. Bu haritanın 3 kat daha büyütülmüş olması, çok ciddi bir savaş alanı anlamına geliyor ve elbette 100 kişi böyle bir harita için çok düşük bir popülasyon olacak. Bu nedenle iddia edildiği kadar büyük bir haritada 200 kişilik maçların oynanaması daha mantıklı olacaktır.

Geçtiğimiz aylarda oyunun resmi YouTube kanalından bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Yüksek aksiyon seviyesi ve gelişmiş grafiklerin açıkça gösterildiği tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.




iPhone’lardaki Bug, FaceTime'ı Dinleme Cihazına Çeviriyor
iPhone’lardaki Bug, FaceTime'ı Dinleme Cihazına Çeviriyor

iPhone’larda bulunan bir bug, aranan kişi aramayı cevaplamasa bile sesini ve bazen de görüntüsünü karşı tarafa iletiyor. ...

Ücretsiz Bitcoin Kazanmak Freebitcoin.in
Ücretsiz Bitcoin Kazanmak Freebitcoin.in

Bitcoin piyasasında ücretsiz bitcoin kazanmanın birçok yolu var, bunlardan birtanesi freebitco.in sitesinden ücretsiz bitcoin kazanmak.Freebitcoin.in Nedir?Freebitcoin.in sitesi...

AKK'yi Dolduranın İnterneti Yavaşlamayacak, Direkt Kesilecek
AKK'yi Dolduranın İnterneti Yavaşlamayacak, Direkt Kesilecek

Türk Telekom tarafından ISS'lere gönderilen yeni toptan fiyat listelerine göre 1 Nisan'dan itibaren AKK'li internet kullanıcılarının internet bağlantıları, kotayı doldurdukları anda...